18 май 2013

Артилерийската подготовка започна

Който е ходил в казармата би трябвало да знае, че атаката на едно пехотно подразделение или на по-голямо съединение се предшества от интензивна артилерийска подготовка. Целта на подготовката е да намали до минимум отбранителните способности на противника в зоната на атаката, така че като тръгне пехотата, срещу нея да няма почти никой или да няма никой, който да е в състояние да окаже сериозна съпротива. Е, това схващане може и да звучи архаично на фона на въздушните удари във войните от Първата война в залива насам, но за армия, която е дала на света първата военна бомбардировка и тактиката на артилерийския "огневи вал" винаги ще има значение. Идеалният вариант е родната артилерия не само да помете защитните линии на противника, но и да разпилее и неговата артилерия, която пък дебне нашата пехота да тръгне да атакува, за да я унищожи на свой ред. Да не намесвам тук авиацията и артилерийските дуели, че ще стане голяма касапница, пък не ми е такава идеята.
Звезда по поръчка
Не зная колко от миналите през редовете на БА и БНА ги помнят тия неща, но определено и без изрично да ги знаят, родните педерастки организации са ги взели на въоръжение и успешно ги прилагат на практика. Така например леката артилерия на педерасите (в лицето на Мария Илиева, разбира се!) днес сутринта първо започна обстрел откъм дир.бг, обяснявайки ни в клин, ни в ръкав колко е гадно да си нетолерантен (то пък толерантните като нея като са цъфнали и вързали!). В късния следобед се включиха и голямокалибрените оръдия на страниците на "Дневник". Публикуването на три сходни новини в сериозна медия като "Дневник" сериозно си понамирсва на платена публикация, която има за цел да внуши на широката общественост, че българинът е назадничав тъпанар, сходен по манталитет с алкохолизираните мужици в матушка Рус и диваците от Кавказките планини, начело с Курамицвили Изотзадзе. Имайки предвид мащаба на атаката, както и предстоящият след около 5 седмици гей-парад в София, човек остава с усещането, че всъщност Стоунуолският инцидент се е случил ако не в София, то поне в Пловдив.
На мен лично отдавна ми писна разни хормонално нестабилни и полово неопределени същества да ме обвиняват в липса на толерантност, или родните пишман-звезди за местна консумация като Мария Илиева, Поли Генова, Графа или поредният световно неизвестен победител в поредното музикално риалити да ми и обясняват колко е готино да си гей, да имаш гей приятели, и какви пичове са всъщност гейовете и въобще, колко сме изостанали от света след като не говорим за гей-бракове и права на гейовете, и т.н. захарен памук, ванилия и въздух под налягане в поредното платено интервю.
Не ви харесва ли? Те също имат права, а вие сте нетолерантен! И това
всъщност е красиво и модерно, а не извратено и неморално!
Цялата тази цел, която са си поставили обратните - еднакви права, бракове, осиновявания - може и да стане (някога!) и у нас. Не това е пътят, обаче. Няма как нормалните хора (оставете настрана щурмоваците на Боян Расате) да подкрепят една кауза, която идва отвън, която се натрапва насила на обществото, която се вкарва с шут в дневния ни ред, която е чужда на традициите ни и на манталитета ни, и чието чуждо финансиране се набива в очите. Няма как да стане с периодични кампании, в които щедро платените родни звезди под наем с престорена непринуденост ни обясняват  на "българина" кое правилно и кое не е, кое е добро и кое е лошо. Няма да стане с подобни рекламни изпълнения веднъж годишно, които дори мнозинството гей-хора у нас игнорират упорито.
Иначе, като толкова искат да си го правят тоя гей-парад, като е толкова важен за тях, нека си го направят. Ще го преглътнем. И без това тази война няма да я спечелим -  нашите цеви са износени от ежедневните грижи за насъщния, по-малокалибрени са и се бием на ежедневно на няколко фронта, а техните се смазват редовно от мощните западноевропейски и отвъдокеански фондации, бият по-надалече и се подновяват всяка година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!