08 октомври 2013

Кольо от Ню Йорк

Има един стар виц, не е кой знае какво:
Една бабичка крещи през прозореца:
- Помо-о-о-щ! Изнасилиха ме!
Дотърчали хората, питат:
- Кой те изнасили, бе бабо?
- Кольо!
- Кога?
- Преди 50 години.
- Е ти що сега викаш?
- Приятно ми е да си то спомням!
В ролята на бабичката (то и на години вече натам отива) в случая е Мадона. Не знам що сега се сети, че са я изнасилили преди 30 години, но очевидно е много важно, иначе нямаше да ни информира. Всъщност, доста звезди, като им позалезе кариерата, и се сещат, че "сексът продава" и се почва - ей така на Джанет Джаксън "случайно" и изпадна зърното на цицата преди години, а баба Лили например реши във века на фотошопа да се снима за българското издание на Плейбой на 60 и кусур години - нищо и няма бе, тя така си изглежда! 
За Мадона обаче си говорим, и за нейните номера - то не бяха голи снимки, то не бяха скандални клипове, цяла книга издаде по едно време все с дибидюс снимки, целувки с Бритни Спиърс, концерти по сутиен, зърна - ей това 30 и кусур години. Много я бива да провокира публиката. Толкова много, че човек почва да се пита к`во работи тая - певица ли е, провокатор ли е, к`ва е там? Мине се, не мине време, и вземе че напомни за себе си - или ще е с някаква некадърна песен, или ще е с нещо "скандално", щото трябва да "провокира". "Исус бил секси!" - пълна простотия, ма нали го казва Мадона, требе да се замислим по въпроса, май ... А тя го казва, за да ни провокира!
Дее*а и кифлата американска ...
И докато у нас се чудим костибродският педерас от кого гледа, май единственото, което и остава на Мадона е на следващия концерт да си завре някой вибратор в шундата. Без значение, че вече са я изпреварили (леко с тоя линк), важното е да ни провокира отново.
А най-добре е да намерим нюйоркския Кольо и да му отворим една бира.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!