12 юли 2022

Слабичка ви е пропагандата

 Има един образ, Сергей Миронов. Руснак, както се вижда по името му, политик. Председател на странното образувание, наречено Социалистическа партия "Справедлива Русия - за правдата". Какъв точно го играе не мога да кажа, трудно се ориентирам в политическия живот на руснаците. Сергей Миронов обаче напълно и безусловно подкрепя Владимир Владимирович и неговата Специална военна операция с всички произтичащи от това последствия. Срещу Сергей Михайлович още преди 8 години са наложени санкции, така че няма кой знае къде да ходи (извън Русия де) и какво друго да прави, освен да плюе по прогнилия Запад. Като му погледнеш профила в туитър, то са постове по адрес на Лех Валенса, който обяви преди дни, че Русия трябва да се раздели на няколко отделни държави, или по адрес на правителството на Норвегия, което решило да свали възрастта за сключване на граждански брак (официално все още е 18 години, както навсякъде по света) и Миронов се страхува това да не даде тласък на педофилията (явление вънкашно и непознато за Русия). Сергей Михайлович туитва за срещи на лидерите на парламентарните партии с Владимир Путин, на които демонстрират единство и сплотеност около вожда на народа в тези трудни за страната дни. 

Сергей Михайлович не пропуска и случай да уязви разглезения Запад за зависимостта му от руските газ и нефт, на за съжаление пропагандата му е слабичка. Пича е постнал снимка от Германия, с коментар как немските власти вземат мерки от рано за зимъска, когато няма да има газ и нефт и подготвят убежища за десетките хиляди възрастни немци, които инак ще умрат от студ по тротоарите на Германия. В Русия нефт и газ с лопата да ги ринеш, но въпреки това няма тълпи от желаещи да прекарат зимата на светло и топло.

Снимката обаче наистина се оказва от Германия, от градчето Лудвигсхавен, но е от времената на Ковид-пандемията е всъщност е подготвен център в случай на пандемичен взрив. Със сепарирани легла, изолирани с паравани. Това Сергей Михайлович няма как да го знае, а и да го е знаел, масовият руснак едва ли ще седне да прави проверки. Както винаги, пропагандата на руснаците е насочена не толкова да убеди Запада, че те са (руснаците) са прави, тя тая няма как да стане, колкото да затвърди у алкохолика Ваня в Мухосранск чувството на превъзходство и че те (руснаците) са прави. 

Ето всъщност как работят фалшивите новини. В случая, създадени от фалшив политик.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!