02 декември 2009

Спринцовката на Джорджо

Вчера (съжалявам, бях зает служебно и не успях да пиша вчера) беше Световният ден за борба със СПИН. В тази връзка беше изнесена статистика, която сочи, че в последните години се увеличава броят на заразените наркомани и педераси (някъде ги наричат педерасти, хомосексуалисти или още по-кратко - гейове). Ако имате интерес, прочетете статията на Дарикнюз относно тенденциите през 2009 г., последния абзац.
В същото време изтече и информацията, че световноизвестният български педераст Джорджо се е договорил със световноизвестния британски вестник "Дейли мейл" да продаде историята на последната нощ на Стивън Гейтли (знам, че моят добър приятел, педераста му с педераст Джем тръпне в очакване и дупчицата на дупето му пулсира ли, пулсира).
Както и да го погледнеш, световните новинари не умеят да си подреждат новините. СПИН ... какво е СПИН пред възможността да лапаш пишки и да си известен, макар и на корицата на жълт вестник. Какво от това, че природата е намерила начин да те наказва за извратеното ти съзнание по вече наистина жесток начин. Важното е, че си нежна душа и да ти се случват красиви случки. Ние, хетеросексуалните, не можем и няма да разберем нежната хомосексуална дешувност и чувствителност, затова наричаме нещата с истинските им имена. Гей-оргията е гнусно и изратено нещо, колкото и да им се иска на педалите да я преставят за нещо възвишено, необятно и приятно. Педерастията води до разпространение на болести, а не до прияти изживявания. Съжалявам, но е така, колкото и да не им се иска.
Същото е и с наркоманията. Аз не се трогвам от съдбата на наркоманите по простата и единствена причина, че няма човек вече на планетата, който да не знае за вредните влияния на наркотиците. Да бъдеш наркоман е въпрос на личен избор - някои започват от гъзария, други от келешлък, трети от отчаяние, четвърти от незнамкаквоси. Въпреки факта, че се правят какви ли не предавания, че има сума ти фондации, които аха-аха да спасят наркоманчетата от пагубния капан, в който са. Само че не, наркоманите се увеличават (и те малко като педерасите - не могат да имат деца, пък се размножават!). Докато поредната загрижена лелка ни обаснява как се е увеличил броят на наркозависимите в страната, как тяхната фондаци има недостиг както на средства, така и на доброволци и прочие сърцераздирателни нещица, някой някъде е започнал дрогата. Може да е само трева, може да е нещо повече - дрогата се започва.
И като всеки жив организъм, усетил вредители и паразити в себе си, Майката Природа е намерила достатъчно лесен, прост и елементтарен начин да се справи с това, което ни натрапват да приемем за нещо нормално, когато то не е.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!