16 март 2017

Русе като Костинброд

Надявам се си спомняте за аферата в Костинброд.
Тогава в печатница, собственост на общински съветник от ГЕРБ бяха открити над 350 000 годни бюлетини, които пишман-печатарят обяви за "производствен/технологичен брак". 
Тоя ако имаше фурна, а не печатница и 10% от кифлите сутрин ги мяташе на кокошките, че са "технологичен брак" нямаше да изкара повече от два-три месеца.
350 000 бюлетини! При 3,5 млн. гласуващи у нас (принципно, движат се около тази цифра) това са си 10% от гласовете. Бюлетините не са били подготвени за транспортиране до съответните избирателни райони, по-скоро са щели да се озоват в някое помещение, собственост на друг активист на ГЕРБ, където част от МГЕРБ да си поиграе на гласуване и да подготви съответните резултати и протоколи.
Мислите, че е невъзможно ли?
Я му вижте обясненията на тоя, какъв е и от коя партия е и тогава си помислете пак!
И после Бойко печели, народа иска Бойко, а в Народното събрание влизат разни откровени педераси като Яне Янев.
Янетата в политиката у нас обаче имат кратък живот, оригиналното Яне след като спря доганизацията се пласира за съветник на екс-премиера, но на него (на екс-премиера) му трябва някаква патерица, някакъв сол-ташак и така дойде времето на Веселин Марешки. 
Марешки преди няколко години така си поговорил с Бойко Борисов и на другата сутрин решил, че иска да е собственик на Локо (Пд). Не изкара дълго време като футболен президент, но очевидно е имало защо.
Та ударът от вчера в русенската рафинерия "Полисан", от която идвало евтиното гориво на VM Petroleum все ми се струва като превантивен удар по патериците на Бойко. Ако си мислите, че не са го знаели Марешки откъде взема горива и що са му толкова ниски цените ... просто са го чакали да го ударят в точния момент. А че са избори и че той е кандидат за сол-ташак на Бойко Борисов е просто съвпадение.

1 коментар:

  1. За Бога, братко, дано и сега да хванат печатницата, че ще става каквото ще става отново...

    ОтговорИзтриване

За Бога, братя, коментирайте!