03 септември 2021

Достъп до обекта

 Некои съображения:

  1. Защо не всички работници са с работно облекло? В началото ясно се вижда един юнак по потник, до него някакъв с мръсна жълта фланелка.
  2. Защо работниците не носят лични предпазни средства - обувки, ръкавици, каски, жилетки, очила?
  3. Във видеото се виждат неработеща пътно-строителна техника. Някой държи ли сметка на изпълнителя и подизпълнителите за сроковете на изпълнение?
  4. В качеството си на какъв Бойко Борисов проверява обекта?
  5. В качеството си на какъв Бойко Борисов си позволява да шофира по път, който е в ремонт/строителство и очевидно е затворен за движение за МПС? Има ли съответната пътна сигнализация преди участъка, който се строи, която да отклонява движението по обходен маршрут?
  6. Откога е разрешено шофирането в насрещното движение в България, дори и по магистрала, която не е официално пусната в експлоатация?
  7. Разрешено ли е на обикновени граждани и данъкоплатци да ползват магистрала/пътища, която не официално отворена за експлоатация? Ако това е нарушение, няма ли законови санкции за него?
  8. Ще доживеем ли някой да го глоби тоя простак на основа на нарушение, обявено от самия него?
  9. Какъв е пропусквателния режим на този строителен обект, всеки ли може да влезе в него да проверява докъде са стигнали строителните работи, всеки ли може да снима?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!