12 октомври 2010

Чисто и просто - гола и боса

Помните ли старият виц какво е това "чисто и просто"? Отговорът е: къпан милиционер!
За съжаление, тъй като премиер - министър ни е бивш милиционер, който преди изборите се изхвърли, че ще ни докара най-кадърните хора да ни управляват. И гарантира, че ще смени де що има некадърници от Тройната коалиция. И че неговите хора са само кадърни и лично той ни гарантира това.
Е, и?
Къде ти отидоха гаранциите, пожарникарче?
Онзи ден, съвсем случайно ровейки из нета, попаднах на новината, че някои събития в държавната администрация се съобщават с модерни технологии. И че очевидно за най-кадърните и най-образованите КТ в частта за предизвестия и болнични не важи. Че за какво им е? И че всъщност, язък му за гаранциите на министър-тъпанаря, при положение че цяла година хвърляме боб да разберем, аджеба, как таз мома от клипа се е пласирала така на високо? Вярно ли е, че връзката е тате, който е шеф на столичната пожарна? Или е вярно, че успешно се е пласирала в нечие ОЛАФ-ско креватче?
Самото радостно събитие всъщност наистина ме навежда на мисълта за божественият произход на управлението на ГЕРБ - по-непорочно зачатие от това здраве му кажи!
Ех, радост!
Между другото, първата снимка, която изкача при търсенето на "Калина Илиева" е тази: на нея бъдещата шефка на фонд "Земеделие" и още по бъдеща майка е доста ухилена. Мило и драго давам след  години Калинката да се кандидатира за депутатка от ГЕРБ и да я праснат с ей тая снимка на плаката.
Та ако се вгледате внимателно в клипчето, което се върти в нета от близо година, сами ще видите, че Калинчето е голо и босо в областта на земеделието и европроектите, в които всъщност ни уверяваха, че тя е експерт. И дори е била ръководител на проект даже! Което не личи от отговорите и на пресконференцията. Всъщност, нормално е на нейните години да е гола и боса в тази област - и аз съм бил така. И дори това и е простено, едва ли за не я е проблем. Проблем е за мен, защото от моите данъци и плащат заплата, ползва служебен автомобил, шофьори, секретари, кабинет ... Нищо лошо, че момичето е голо и босо - просто някой го е видял докато е било голо и босо и то се е възползвало от това. И очевидно голото и босо положение на Калинката е продължило доста време, за съжаление без предпазни средства.
И се връщам към един материал на Дарик радио, докато се връщах от Ботевград преди 5 години, тъкмо в началото на мандата на Тройната коалиция. Много хубав материал, посветен на Бужка Лукич. И с паралел към хилядите бужки и бужковци в държавата, които верно са на всеки километър.
Та си мисля, ако чисто и просто е къпан милиционер, какъв ли е отговорът на въпроса "Какво е голо и босо?"

1 коментар:

  1. То би било хубаво да се знае дали разните бужки и бужковци след мандатите си са къпани милицонери,дали са голи и боси,или ръмжат с някое кокълче

    ОтговорИзтриване

За Бога, братя, коментирайте!