08 ноември 2014

Житен бегач на годината

Спазвайки традицията да си търсим призови места там, където другите въобще и не подозират, Спортал.бг съобщава радостната вест, че капитанът на Лудогорец Светослав Дяков все още е начело на класацията за най-много пробягани километри в тазгодишното издание на Шампионската лига.
Впечатляващо!  
До колкото разбрах, първото място в дисциплината е почетния плакат "Житен бегач на годината", 2 кг мухи без глави и чисто нови китайски гуменки с каучукови подметки.
Всъщност, следенето на подобни класации е единственото, което ни остава след откровението на Данчо Минев минути след като отбеляза победния гол във вратата на Базел за първата победа на български отбор в групите на Шампионската лига. Играч с малко повече акъл в главата би обяснил как това е тактика, която са тренирали цяла седмица преди мача или пък ценни указания от треньора на почивката, или ще измисли нещо такова, но няма да звучи толкова късметлийски.
На привържениците на Лудогорец и лично на Светльо пожелавам да устиска първото място в престижната класация, което ще му даде пълното основание да нарече Кристиано Роналдо и Лионел Меси "Търтеи!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!