05 юли 2018

Много шум за нищо


Това е Валерката Симеонов. 
Валерката е известен с това, че лятно време, като го напече слънцето, и почва да ходи нощно време по заведенията, да проверява нивата на шума.
Валерката веднъж не съм го видял с уред за измерване на децибелите в ръка.
Валерката не знам да ли и въобще има право да извършва такива проверки, може и да е вицепремиер, но вероятно вицепремиерът има служебна характеристика какво има и какво няма право да върши. Може ли военна полиция да спре цивилен автомобил за превишена скорост?
Своите действия по морето Валерката е концентрирал в района на Слънчев бряг, вероятно защото е останал капо навремето при раздаването на картите, а сега не му идва добра ръка.
Сега се научавам, че след Слънчев бряг Валерката се е прехвърлил в София. И веднага, както може да се прочете, веднага се забелязали резултати от дейността му!
А това са футболистите на Левски на купона им по случай класирането за Европа тази есен. Ясно се вижда жената зад негъра, която дърпа от запалена цигара и цигарен дим около Васил Панайотов. Публична тайна е, че в тези заведения, които Валерката проверява за шум забраната за пушене е силно пожелателна.
Ама на Валерката май не му стиска да провери спазването и, а? 
Иначе за шума е първа писта!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!