16 октомври 2021

Да знаеш кога да спреш

Леда Тасева едно време, в "Да обичаш на инат" викаше на героя на Велко Кънев (Радо Пешев) "Не искам да остарея! Няма да остарея!" и се оплакваше, че висяла 4 часа на стоп и и спрял само един "дедик". С други думи, лирическата героиня беше открила топлата вода, че всяко си има времето, а нейното е отлетяло. Ние тоя филм сме го гледали, ма баба Мадона няма как да е. Иначе нямаше да се излага като пенсионирана гювендия на селски събор оня ден по американската телевизия.

Ма била много секси - била си друг път, едно време, пък и то твоето секси е бая относитетло - циците ти бяха безформени, краката ти са къси и тазът ти е бая широк. То да се изтипосаш дибидюс гола във видеоклип или да имитираш секс не те прави нито много оригинален, нито много скандален, нито гениален творец. Прави те комплексирано лайно, па било то и в Америка. Но докато си на 20-30 и молива ти пада номера минава, ама цял живот с един и същи номер ли ще минаваш?
Пък и то да имаш да покажеш нещо, дето не си го показвала досега, да е интересно, ама то пусто, хем и другите жени имат същото, хем и твоето не го виждаме за пръв път. Пък и да се плъзнеш по бюрото на водещия все едно слизаш от пилона когато си на 63 не е върха на еротиката. Задникът на 63-годишната Мадона не е като задника на 23-годишната Мадона, има голяма целулитна разлика. Иначе у инстаграм можеш да пишеш и да бришеш, да триеш и филтрираш, ама годините ти ги знаем, а за килограмите се досещаме.
Просто трябва да знаеш кога да спреш. Виж, Лурдес-Мария да го направи тоя номер с бюрото и гащите разбирам, ама баба ти Мадона вече ми идва в повече.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!