20 март 2011

След Джорджо и преди Дафинка

Мома Дафинка Саади думаше ...
Днешният ми пост ще бъде кратък. 
Преди около час - два по Нова ТВ видях интервю на Витомир Саръиванов с Дафинка Мирчева. Коя е тя ли? Хубава работа, и питате даже! Ми Дафинка е жената, замаяла с красотата си самият Саади Кадафи. Може ли да не знаете? Че тя от седмица време вече е по страниците на централните вестници и телевизиите. Дори "Сънчо" обмисля предаване по темата. Но стига отклонения, да продължа.
Тя тая любовна история стана известна откакто либийците се развълнуваха, макар че не разбирам какво отношение има тя към стремежите на либийският народ страната им вече да не се нарича Джамахирия. Но трогателното в случая са не сърдечните пориви на младите, а начина, по който се представят на широката общественост. 
Принципно, медиите се стремят да спазват някакъв морал, но не мога да разбера до кога ще се придържат към принципа "Тая дупка не е дупка"? 
Преди години (Мария, не чети това) в Италия ми се случи да посетя стриптийз - бар в едно сравнително малко, особено за размерите на страната градче. Танцьорките там бяха ... ех, каквото и да напиша, ще е малко. А половината от тях дойдоха с личните си коли - и за там не ми стигат думите. До една бяха от Източна Европа - Молдова, Украйна, Русия, дори мисля, че имаше и българка сред тях. Независимо, че се представяха за унгарки, то в Италия след Чичолина няма за каква друга да се представиш. Освен това едва ли е някаква тайна, че колкото и пари да им буташ по прашките, ако ти се прииска нещо повече, то също си има цена. 50, 100, 150 евра ... То и у нас го има, не е сал едната Италия. 
Та танцувала нашата мома Дафина на пилон, ама само това прави, танцува ... сигурно аз нещо съм се объркал. Още малко ще помисля, че в детска градина е работила, не в стриптийз-бар. А знаейки характерите на арабите, особено на богатите, чудя се да плача ли, да се смея ли на приказките за увлечението на Кадафи - младши по нашата кукла. Ей тоя, дето го гледате на снимката. Той и на футболист се правеше, сега и на джентълмен ако е почнал, значи му е минал меракът да рита топката и после да ходи да я гони. И чак сега си обясняваме спада във формата и краха на кариерата му - вместо да се концентрира върху изявите си на терена, той нашия търчал чак до Париж по фустата на Дафинка. Вай, Аллах, гювендия ньедна, как го окепази момчето! Е сега на Саади ще му се стъжни - само да се оправи с бунтовниците и западняците, татко Муамар одмах ще го извика в шатрата в пустинята и ако не му удари едно 50 тояги, ама на голо, да разбере как се троши пара по фусти и масрафи, че и гяурки отгоре на всичко, те пък на!
То само това да беше, с мед да го намажеш, ама не, продължаваме по темата. Да се вземели искал, звезди и свалял, още малко и някое клипче в нета ще изтече как серенада и прави под прозореца, а охраната му е отцепила района да се не смути случайно и да обърка нотите. И след категоричния отказ на Дафинката, представям си го Саади, мазен, мургав и отчаян как се е прибрал призори в Джамахирията, качил се е на любимата си бяла камила и газ към пустинята да се утешава.
Ей тоя е освободил нашите сестри. Познайте срещу какво!
Е, да не пропуснем и спасяването на медиците ни ... Ако сме знаели, че решението на историята с нашите медицински сестри е било въпрос на един - два минета! Ах, само да сме знаели ... И Галена щяхме да пратим лично при Муамар, със се банския с дините, и домашното и клипче по дипломатическата поща седмица преди нея за реклама. Въобще, щяхме да намерим по една Дафинка и за Муамар, и за Сейф Ал Ислам, не се стискаме. Ако не искат Дафинка - Джорджо, само кажете бе.
Че и цялата история по някакъв по-завързан начин я представят нашите медии - "Българка в любовна афера със сина на Кадафи" ... какъв сложен начин да кажеш "Мен ме наеба Саади"!
Сега сериозно - не зная дали това момиче, при приказките му за живота на Саади Кадафи - яхти, коли, самолети, куфари с пари, антураж, охрана - осъзнава, че всъщност е поредната проститутка, имала късмета да я ползва известна личност повече от веднъж. И че това са нейните 15 минути слава. А че цената и ще я платят родните и у нас.
И още по-тъжно е, че все по-често попадаме в световните новини като страна, източник на проститутки и от двата пола... Независимо за какви се представят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!