11 август 2011

Наобратно

Всичко е наопаки в България. Всичко!
Не е само клатенето на главата - да беше само то, с мед да ни намажат нас, българите.
В другите държави - почне една фабрика от велосипеди, после автомобили, накрая самолети произвежда. У нас, в Ловеч - първо се сглобяват самолети, после "Москвич"-и и "Булгаррено", накрая велосипеди, а днес май и велосипедите са в запас. 
Тамошен гей
В белите страни националният им отбор почва със слабаците, после минава в средната категория и накрая вземе, че стане я европейски, я нещо на световното направи. Нашите първо даяниха 32 години без победа на СП, после взеха, че за няма и седмица набиха де що има финалисти от предното световно - първо Аржентина, а после и действащият шампион Германия, а днес треперим пред Македония, Албания, Черна гора, Беларус и Корсика. И на клубно ниво същата работа - почнахме от европейските шампиони, а сега се радваме, ако въобще вкараме гол.
В белите страни като си изгонят монарха, не му дават да пристъпи обратно, конфискуват му де що има имоти и не го споменават дори. У нас - не само че се върна, не само че си взе имотите, ами и премиер го направихме.
Белите държави водят войни, за да поправят загубеното в предните войни. Нашата води войни за да стане още по-лошо и в следствие на това 1/3 от територията на страната е зад официалните ни днешни граници.
В белите страни като убият някого и хората помагат на полицията да залови убиеца. У нас получават амнезия.
В белите страни дори най-големите престъпници влизат зад решетките; у нас дори най-малките ги пускат да се лекуват.
Нашенски педераст
В белите страни престъпността първо започва с единични убийства на улицата, после се вземат заложници и се иска откуп, докато накрая се стигне до масови убийства. А при нас - точно обратното - почваме от масовите атентати и вървим назад, към дребното, към единичното. Исканията на похитителите на Запад от нас се простират от милиони долари откуп до освобождаване на политически затворници. У нас се оказа, че при вземане на заложници терористът нито знае какво иска, нито знае колко са му заложниците, нито пък къде се намира. Хората там обират банки за да се сдобият с пари за някаква цел или кауза, у нас банки се обират ако не си вземаш шофьорския изпит.
Каквато ни държавата, такъв ни и тероризмът.
Там дори Ал Капоне влиза в затвора
Е например САЩ - голяма държава, богата държава. Ми я им вижте тероризма - Давидова клонка, 11 Септември, чат - пат масови убийства по университетите и колежите. Дори да не ходим толкова далече, ето и скандинавските държави чат пат някой превърти, и вземе да трепе наред
Дори днешният ден ни отваря очите за разликите между тук и там - инциденти в Естония и в България.
Дори няма да се изненадам, ако утре часовниците в България започнат да въртят на обратно. 
В белите страни ония, обратните, почват от обикновени педераси и еволюират до гейове. При нас еволюция няма, бяха си педераси, и същите педераси си останаха, но се представят за гейове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!