21 октомври 2014

Много умна и много красива

Ще ме прощавате, ма чак такъв мозъчен дюстабан не съм!
Ива Йорданова била:
млада и амбициозна жена, която се бори за признание
според думите на ухиления господин вдясно.
Вярвам ви, г-н професоре!
Щом вие го казвате, сигурно е така. Сигурно всяка кифла, която се пише завършила Бъркли или друго учебно заведение в Щатите и на която са и били дузпата е достатъчно кадърна да я вземат одмах в държавната администрация, и то като зам.- министър. Сигурно и в класацията на умните и красивите е нормално ако не се класираш за работа в ООН (да храниш гладни сомалийчета примерно) да се пробваш във второразредно риалити-шоу.
Сигурно е така, щом вие го казвате - трябва да е така.
Въпросната Ива Йорданова обаче не лежи само тая, че е умна и красива, ами се е ориентирала овреме - той Лукарски може и да е куц кон, но май му замириса на власт.
Умна ще се окаже Ивчето!
То всъщност, няма какво да я разнасям Ива Йорданова - могла, уредила се. Такива са ни героите на деня у нас, такива са ни умните и красивите. Такива глупаци са ни и премиерите - и редовните, и служебните. Поне можехте да застанете пред камерите и да кажете: "А бе, тая си я опъва Лукарски, пък трябва правителство да се прави, Бойко се обади, иска момичето, аре сега, ще му намерим работа, на кой ли не сме намирали, та на нея ли?"
Ама вие ... млада била, амбициозна ... то ако на всяка амбициозна ку*ветина по София тръгнете да и търсите работа, къде ще му излезе краят?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!