11 юни 2015

Споразумението

Резултат с изображение за „кърмаче“
Сагата около унизената и душевно извадена от равновесие Деница Панайотова завърши по единствения възможен начин - с извънсъдебно споразумение. И на врабчетата отвън беше ясно, че ще свърши така. В съда въпросната кърмачка трудно би обяснила какъв точно душевен дискомфорт е изпитала и какво точно я е унизило и оскърбило, но пък въпросният мол пък едва ли би искал да го разнасят по съдилищата и да го свързват с дискриминация на кърмачки
Не стана ясно само защо въпросната дискриминирана Мара се е сетила да се побара 6 месеца след въпросната случка, в която са я унижили и дискриминирали? Не, всъщност става - присъствието на БХК обяснява всичко. Гледали сме американски филми, двете страни седят една срещу друга на една маса и преговарят, и накрая се споразумяват, а БХК са царе да си намират унижени и оскърбени жертви на световната несправедливост.
Не се казва какво е обезщетението, но пък става ясно, че Деница ще го дари за организирането на кампания в подкрепа на кърменето на обществени места. 
Както и да го гледаш, независимо как ще го обяснят и представят от БХК и въпросната Деница Панайотова, този случай си е пример за рекет отвсякъде. Като си се почувствал оскърбен от нещо, си търсиш правата веднага, не половин година по-късно, но за БХК давност няма!
Жалко, много жалко, че Деница не е еднокрака циганка от еврейски произход!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!