07 юни 2015

Стикер за инвалидност

ул. "6-ти септември", пред Министерството на вътрешните работи. Нищо чудно и някой милиционер от министерството да го кара.

Тази снимка я направих вчера, в центъра на София. На пича, който го кара това БМВ всичко си му е наред - има си валиден инвалиден стикер, паркирал си е на инвалидното място - е малко не го е уцелил, ама нали инвалидност има, може да не е у ред с главата и ориентирането, да не му връзвам кусур за това. 
Важното е, че човека се е уредил - регистрирал си е БМВ-то на инвалид или най-малкото благодарение на въпросния стикер се е уредил с безплатно паркиране в центъра на София. Обикновено подобни автомобили ги карат нискочели, нископодстригани анаболни индивиди, чиято последна прочетена книга е ароматизаторът в тоалетната и които ползват инвалидния стикер за да карат болните си баба и дядо на лекар и да имат къде да паркират.
Сега, то не е необходимо инвалидите у нас да карат само Лади, Москвичи или Трабанти от соц-времената, ма досега в центъра на София не съм видял нито една Дачия или Шкода с инвалиден стикер. То не са БМВ-та, Ауди-та, Мерцедеси - лимузини, джипове.
Карат хората ... К`во като доходите на един инвалид са 200-300 лв?
Тази снимка показва кога ще станем нормална държава - или когато всички инвалиди (ама истинските инвалиди) почнат да карат такива коли, или когато ние, като общество, почнем да проявяваме нетърпимост към тия дребни тарикатщини.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!