09 юни 2016

Не искаше да яде Пицетти


https://i.ytimg.com/vi/6CHk52cYCbo/maxresdefault.jpg
Рекламата на Пицетти, първата, много ме кефи!
Карло не искаше да яде Пицетти и сега не може да ходи.
Енцо не искаше на яде Пиццети и сега не може да плува.
Марио не искаше да яде Пиццети и получи световъртеж.
Така и нашата милиция в момента.
Преди 3 месеца американското посолство в София огласи терористична опасност около хотел Плиска и предупреди своите граждани да избягват да пътуват с автобус по маршрутите около хотела.
Нашата полиция, воглаве и с министъра си, и с министъра на министъра, и с бившия си министър го изкараха някаква педераска история, в смисъл, двама педераси там нещо се ревнували и единия за да напакости на другия и хайде да не разказваме пред широката общественост, че те нещата са лични, пък и нали знаете ония там обратните те пък колко чувствителни са по темата.
Вчера вечерта небезивестният Митьо Очите влязъл в един бар в Слънчев бряг с 30 души охранители и не излязъл. В смисъл, не излязъл по нормалния начин, изкарали го с линейка, щото докато бил в бара, го надупчили с не знам колко си куршума, един му бил в единия крак, друг в другия крак, пък в малкия таз, пък в големия таз, пък не знам още къде си имал. 
Според МВР спорът бил не за наркотици, проститутки, таксита или пък такса "Спокойствие", а за паркомясто, пък и хайде да не разказваме пред широката общественост, че ще излезе, че то в България има рекет, пък язък ни за усилията да върнем руските и румънските туристи у нас.
Така става то, у нас в споровете за предимство на пътя се решават по метода на най-здравата глава, а в споровете за паркомясто най-нормалното нещо е да пристигнеш с 30 души подкрепление, всичките с бронежилетки, брадви и ножове. Ако нещата се закучат, направо го пиши Баташкото клане 2!
Така беше, ако не си спомняте, в ония години, на които им викаме "мутренски". Изсипят ти се два джипа с мутри на главата, пребият те и после обясняват, че си паднал по стълбите, па те те водят на лекар.
А тази сутрин по бТВ пуснаха неква женица, не я разбрах журналистка ли е, каква е, ма много ясно си каза за какво точно "паркомясто" става въпрос и що в спор за паркомясто се вадят брадви, ножове и бронежилетки. Чудя се, след като една журналистка може да разкаже с подробности за схемите за разпространение на дрога, за проститутките в курорта, за контрол върху такситата и за такса "Спокойствие", за какво ни е такъв вътрешен министър, за какво ни е такъв главен секретар или още какви клатикурци ги има по министерството? Ми аз тия глупости мога и безплатно да си ги слушам, що трябва да вземате пари за това от моите данъци? 
Че то вместо да ми обясняват как зетя (пък не бил баш точно зетя, кандидат-зет бил, ма още не били подписали) на Митьо Очите се карал с некъв си Божо там за некво си паркомясто, не е ли по-удобно министър Бъчварова да обясни, че някой не е искал да яде Пицетти?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!