30 юни 2017

Бойкотно

Чета младежът в Несебър колко болен се оказал - кръвно, глаукома, нещо ендокринно и не знам още какво си. 
Това с глаукомата и аз щях да го кажа, то е логично обяснение, той кьорав, не видял другите кьорави и слязъл от колата да ги пердаши.
Ма при толкова много болести направо се чудя що не го застрелят, да се не мъчи. Той на 21 години като е толко болен, на 40 си представям какво ще е, един малък Стивън Хокинг от Несебър.
Но!
Майтапа на страна, момчето е богат наследник и очевидно си мисли, че тати ги копа парите от морето в буквалния смисъл. И не е виновно, че е възпитано като кръчмарско дете, мама и тате са виновни, но в закона за лошо възпитание текстове не са предвидени. Нищо не пречи обаче, да видим кои са на тати магазините и да им организираме един бойкот - примерно българите от там нищо няма да купуваме, а и на чужденците ще разкажем, да ни подкрепят. Може фланелки с щампи да пуснем "Аз не купувам от побойници" или нещо такова. То и без това в стария град на Несебър цените са на принципа "Ден година храни", като им спаднат на мама и тате приходите тая година ще се запитат "Къде сбъркахме?"
Така де, иначе един ден ние като общество ще се запитаме "Къде сбъркахме?"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!