19 октомври 2017

Мара като епидемия

Нек`ва епидемия тип "Сетила се Мара да се побара" залива Холивуд тия дни.
Първо се почна с Харви Уайнстейн. Честно казано, тоя Харви Уайнстейн го чувам за пръв път, ако не беше по този повод сигурно нямаше и пръв път да има. 
Та значи първо една, после и друга, трета, та Джоли, та Полтроу, то май вече е по-лесно да изредиш тия, дето не са пострадали от Харви Уайнстейн. Аз половината за пръв път ги чух и тях де, ама той меракът не пита.
И преди да ме обвини някой (или по-скоро някоя), че защитавам Харви или че споделям мнението "сама си го е търсила" - не, не го защитавам, но не виждам връзката някой да си поиска преди 20 години, пък ти да се сетиш едва тия дни, че тогаз ти е било много кофти и много гадно си се почувствала. Пък така като го гледам по снимките Харви, не ми прилича на някой, дето бяга бързо, нито пък на някой, дето много да носи на бой, как пък все от такива миролюбиви си е искал? 
Та след Харви се почна: от някъде изплува онуй исландско нящо, наречено Бьорк, и то се сети че и от нея някой си е поискал навремето, ма дали му е дала или не не ми стана ясно. Това първо, че и като певица беше адски посредствена, нито пък като външност да кажеш, че беше нещо неотразима, не; Асдис Ран и тя е от Исландия, ама е къде-къде по- от Бьорк, пък не се оплаква, напротив, слухове за ценоразпис даже се носят.
После пък и Дженифър Лоурънс и тя се обади нещо, ама не беше много на място, от другите си искали, пък нея я карали да отслабва. Не разбрах, оплаква се, че от нея не са искали, или ...? Пък и какво се оплакваш, отслабнала си, я виж как изглеждаш сега, дето се вика, за добро е било!
Бе странно, как пък една не пострада от Хю Хефнър за толкова време?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!