24 октомври 2017

Бременните

Андрю Гилиган очевидно не е виждал какво прави татко на мама
Ех, кога разрешиха педерастките сватби на Острова, кога преминаха към следващия проблем в списъка? Широко им е на врата на англичаните, широко им е, оправили са си държавата, пакистанците и индусите не са им проблем за разлика от българите и румънците, осигурили са си насъщния, та проблемите на хормоналнонеуравновесените си сънародници са взели да решават. 
Ей ги, тия дни предложили на ООН официално да не се казва бременна жена, а бременен човек. Зер, да не засягаме нежните чувства на булките. Не стига, че нае*ани, ами и да се знае, че и белята е станала. То всъщност, като се зачете човек в текста и му става ясно, че не са проблем нае*аните булки, а транссексуалните (какво точно е транссексуален и как се отличава от обикновения педерас, честно казано, не знам и нямам и намерение да узнавам) хора.
Това е опашка на тайланска донаборна комисия
Сега, то верно, че човек в днешно време може за какъвто иска да се пише, един германец преди време изброи цели 60 вида сексуалноотклонени субекта, то не бяха хомо-сексуални, транссексуални, нихил-сексуални, травестити, нулев пол, трети пол, четвърти пол, хиперсексуални, жени в мъжки тела, мъже в женски тела, извинете ме, забравил съм ги повечето, па то човек може ли да ги помни всичките видове извратеняци и перковци, ама не разбирам какъв им е проблема на транссексуалните в случая? Ся, то от много неща можеш да изклинчиш - от армията, като се пишеш религиозен, или от работа, като пишеш болен, или от данъци можеш, вратички в законите дал Господ, ама вратички в законите на природата няма. Може да си бъркаш по дупките колкото и с когото искаш, но за елементарни биологични закони си трябват мъжко и женско. Ма бил си се писал транссексуален, а-сексуален, интерсексуален, трети пол, па не знам още каква простотия - не става, брат, трябва си мъжкото и женското. Днес се чувстваш угнетен, че не можеш да си "бременен", та трябва да ти пазим нежните чувства, утре ще ревеш що не ти идва, а вдругиден какво ще бъде? 
И все ние, белите, хетеросексуалните ли ще трябва да се съобразяваме?
А това, че ти се чувстваш жена в мъжко тяло Природата и тайландските военни не ги интересува.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!