13 май 2014

Триумф на педерастията

Не го знам тоя вурст ли е, кренвирш ли е, салам ли е, ама съвсем изпедерастяхте. Аре моля ви се, то едно, че и малки деца гледат, ама може ли сега всеки швестер да ни го пробутвате колко бил талантлив? 
И после се чудите що в Австрия се въдят разни извратеняци като Фрицъл, що Белгия е на първо място по педофили на глава от населението и др. подобни педерастии. 
То това, Евровизията, тотално се превърна в неква пародия. То и преди си беше като параолимпийски игри за музиканти, ама сега вече съвсем - то не остана педераст, дето да не се е показал да го види цяла Европа колко е талантлив, хомосексуален и неразбран от обществото. 
А ние се чудим после костинбродския мангал откъде гледа!

8 коментара:

  1. Тъкмо напишеш нещо хубаво и трогателно, и аха-аха да те похваля, и пак почваш да се занимаваш с хомосексуалистите в блога, фиксация ти е някаква. Остави ги хората. Светът ли свърши през 1998 Dana International като спечели Евровизия? Или нашия Миро като участва там преди 2-3 години?

    News flash, извратеняци има навсякъде. И "гей" не е равносилно на "педофил".

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ние тая битка отдавна вече я изгубихме, но въпреки това има граници, които не бива да се преминават.
      Аз не твърдя, че гей=педофил, но с подобна криворазбрана толерантност една сутрин се събуждаш с Фрицъл на първа страница и си казваш: "Аууууууу, как стана тая?".
      Ми ей така става.
      То така се започва - днес Дана Интернешенъл, утре с Миро, вдругиден с това boy tunte от Австрия и накрая се стига до там да те изключат от университета, защото си облякъл тениска с картинка "Моето семейство ме обича" и си наранил чувствата на някоя лесбийка (истински случай в САЩ).

      Изтриване
    2. Въртиш нещата, както ти е удобно, Кантевъре.

      Сравняваш безподобен акт на насилие и тормоз със секс по взаимно съгласие, който се случва между пълнолетни хора. И обясняваш престъпление, започнало преди 30 години, със правата, които хомосексуалните получават през последните години.

      Това, че някой съдия в САЩ е спал накриво и е взел някакво абсурдно решение не значи, че това ще е стандарт в правосъдието, особено в Европа.

      Това не е война. Повярвай ми, гейовете нямат тайна конспирация да погейчат теб и света. Просто всеки си търси място под слънцето.

      Изтриване
    3. Хората са се развили и са достигнали до сегашното си ниво на цивилизация именно защото масовата част от тях през хилядолетията са били хетеросексуални. Разни такива брадясали хормонално неуравновесени субекти са били част от миманса, от бекграунда и са се крили по мазета и тавани.
      Какво да се прави, човечеството е произлязло от Адам и Ева, а не от Адам и Адам.

      Изтриване
    4. Сексуалната ориентация не е въпрос на възпитание и не подлежи на промяна.

      През хилядолетията, както ти се изразяваш, съотношението на хетеро към хомосексуални е постоянно, определена част от хората просто се раждат хомосексуални и хомосексуалност винаги е имало, като почнеш от древен Рим, когато връзката между мъже си е била в реда на нещата, и минеш през някои от най-големите творци на 19-ти и 20-ти век. Гейовете са малцинство и винаги ще бъдат, но и винаги ще ги има.

      И пак сме си достигнали нивото на цивилизация, представи си :)

      Изтриване
    5. Уфффффффффффф ... Три деня медиите по цял свят се занимават с "брадата дама" от Австрия, никой не е казал нещо за това може ли тоя швестер да пее или не. И като казах "брадата дама", в "Емил от Льонеберя" има такъв персонаж, една брадата дама, която показва брадата си по панаирите за пари. Мисълта ми е, че подобни полово неопределени и хормонално неуравновесени създания като хер/фрау Вюрст не е зле да ги показват по цирковете и панаирите, а не по Евровизия.

      Изтриване
  2. Хер/Фрау Вурст (липсват двете точки над у-то, за да бъде ю)... Та това създание не е полово неопределено и хормонално неуравновесено.Това е мъж в женски дрехи, който е излязъл на сцена и пее. Като си помисли човек някога на театралната сцена всички женски роли са се играели само от мъже и това си е било напълно в реда на нещата.

    Като оставим на страна моралната дискусия и конспирациите, всъщност цялата история е един доста успешен пиар. А успехът на този похват се дължи главно на подобни реакции като твоята. Наблюдавам го във всички медии. Почнаха се едни дълбокомислени дискусии, разсъждения и полемики... А кога нечие име се запомня и някой става известен и съответно успял? Когато за него се говори.

    А иначе ако трябва да сме точни Азис се появи още преди 10 години с брада и рокля на сцената и светът още не се е свършил.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това бой тунте или каквото е там дори още не съм го чул как пее - просто от 3 дни целия свят му коментира външността. И с това ще си остане де, Дана Интернешанъл, дето я споменават по-горе и тя си остана на Вива Мария. А хер/фрау Вурст сигурно не може и долно до да изкара, ако не е в женски дрехи и грим, пада му гласа вероятно.
      Колкото до Азис, ако преди 10 години някой му беше шибнал 2 шамара, за това, че се прави на швастер на публично място, сега нямаше въобще да го споменаваме.

      Изтриване

За Бога, братя, коментирайте!