15 юли 2015

С какъв авторитет?

Спящата зам.- министър Надя Маринова
Заради снимката вдясно зам.-министъра на туризма Надя Маринова бе уволнена от Бойко Борисов вчера. Отишла жената на бар, понапила се, разправят - заспала в тоалетната, ма сервитьорите я домъкнали на масата и, където продължила да спи. И Бойко си задава въпроса "С какъв авторитет ще отиде утре пред бранша?" въпросната зам-министърка? И сам си отговаря: с никакъв, след което я уволнява.
Не беше толкова отдавна времето, когато самият Бойко Борисов му удари една лека дрямка на церемонията по връчването на Нобеловата награда за мир в Осло. След това, на връщане, го удари и на обяснения: уморен бил от пътя, не знам колко си часа бил летял в едната посока, телефона си гледал ... обяснения да искаш, ма то цял свят си го видя, че спи.
Ама тогава нямаше " ... с какъв авторитет?".
"Аз - казва - тук си гледам телефона, смс-и чета" ... а през това 
време Херман ван Ромпой изнесе много хубава реч за Европа и 
Европейския съюз. То не че да си ровиш в телефона е по-малко 
невъзпитано, ма каквото и да си говорим, Бокича си спи в случая.
И как ще има, той Бокича е най-големия авторитет сред авторитетите!
Сега, то жена да се напие до такава степен - че не е хубаво, не е, ама Надя Маринова го е направила в извънработно време. Пък какво прави, когато не е на работа си е нейна работа. Не е като някои, които цъкаха тенисче с Любо Пенев или ритаха топка на "Спортна София" в 2 следобед, докато официално им течеше трудов стаж като кмет на София, нали? 
Не е на официално събитие, като въпросната церемония в Осло, пред очите на целия ЕС и половината останал свят, нали?
Ма много бързо ги забравяш тия неща бе, Бокич!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!