25 септември 2015

Петък следобед

Разлики между жените и мъжете:
  1. Някои от мъжете търсят спасение в работата си от проблемите вкъщи, други - от това, че нямат дом, трети се спасяват вкъщи от проблемите на работа. Жените постъпват по-умно, те самите се превръщат в проблем.
  2. Щастливата жена не обръща внимание на мъжете, нещастната - стоварва всичките си проблеми върху него. Щастливият мъж иска да ощастливи всички жени, а на нещастния не му е до жени.
  3. Ако формалният повод за късане е отказът на жената да продължат отношенията си, то значи мъжът нещо не и е дал. Ако жената не е дала нещо на мъжа, то формалната причина е това.
  4. Ако мъжът вижда в жената онова, което го няма в нея, значи той е влюбен. Ако се опитва да го създаде, то той е влюбен педагог. Ако жената вижда в мъжа онова, което го няма в него - то тя не е жена. А се опитва да го създаде винаги.
  5. Мъжът търси жена, която изглежда така, както той иска да се почуства. Жената търси мъж, който в банковата си сметка или между краката има онова, което иска да почуства тя.
*******************
Баба ме успокои: "Голяма работа, имаш пъпки по лицето! На някои са им вместо цици ..."
*******************
Като студентка работех в секс-шоп и повярвах в истинската дружба между мъже. Много често идваха младежи, които питаха имаме ли нещо за увеличаване на члена или за укрепване на ерекцията за техен приятел, който има проблем с това.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!