29 септември 2016

Бай Ганьо прави дипломация

Пак удивихме света!
Единствената страна, която номинира двама свои кандидати, единствената, която сменя своя кандидат в средата на мача!
Дет` се вика, заварчици, стругари, сервитьори и шивачки не ни достигат, но кандидати за шеф на ООН имаме в изобилие.
"Държавна подкрепа", изразена в протакане до последния възможен момент на номинацията на Бокова, "подкрепа" от Президента, изразена в реч за силния кандидат, без да спомене името му, запитвания от страна на външния министър и на официалния представител в ООН как може да се смени номинирания кандидат (и това, моля ви се, са дипломати!).
Ей това е официалната подкрепа от страна на правителството, това са всички усилия, които полагат!
Бойко пак превъртя тъпомера, за пореден път.
Самата Кристалина Георгиева като я гледам как е решила проблема с бежанците и хуманитарните кризи в ЕС, само се е утепала да ходи да оправя световните проблеми в ООН. Кристалина Георгиева за еврокомисар, Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН, Кристалина Георгиева (евентуално) за министър-председател, Кристалина Георгиева (евентуално) за президент, Кристалина Георгиева само за "Мис Вселена" не сме я лансирали досега, но сме сигурни, че и там ще спечели!
Само не ми стана ясно кое кара дебилите от властта, като се почне от Тъпчо, мине се през Чехльо (па тоя каква мижитурка се оказа с тоя призив да сме единни зад кандидатурата на Кристалина, като неква ученичка се обяснява, путьо маринин!) да си вярва, че Кристалина ще влезе от раз в битката и ще спечели?
Права се оказа Бокова: номинирането на втори кандидат от България е прецедент и резил за страната ни, голям резил, и не знам колко поколения ще минат, преди да го изчистим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!