20 февруари 2022

Европростакът

За мен Ангел Джамбазки винаги е бил и ще си остане едно малко момченце с малка пишка и големи комплекси. 

Още от времето, когато прохождаше в политиката и беше оригинален с клипа си "На всички български политици ще кажа едно нещо: Да ви еба майката!"

Всякакви простотии е правил: и с пистолет с патрон в цевта на летището го хванаха, и протестиращи с бомбички е целил, то хората затова са казали "Дай на прост човек власт и му гледай сеира!". А при Ангелчо сеир много, той като Вечната Амбър на ВМРО се явява: и водач на листа за Европарламент, и водач на парламентарна листа, и кандидат-кмет за София и водач на листата в София, човекът-оркестър! 

Но да се изтъпаниш в Европарламента и да вдигнеш ръка в нацистки поздрав е такава простотия и простащина, че повече няма на къде! И без това сме последни по жизнен стандарт, доходи и здраве в ЕС, и без това цял свят все още ни знае като "онези, дето стреляха по папата", та сега и това лайно ни лепна още едно петно, дето ще има да се чудим как да го измием. А колко вода ще налее това в мелницата на сърбоманите в Македония, за които ние все още сме "бугарски фашистички окупатор" това дори не си струва да го споменавам!

Ама бил помахал за поздрав, ама било случайно съвпадение! 

Да бе, не на мене тия! 

Досега си мислех, че в Европарламента нашият простак ще е Андрей Слабаков. Грешал съм.

Оставка!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!