| Пакета със злополучната подправка се вижда на заден план. | 
| И ножа, и вилицата! | 
а за целта се прежалих с 20-ина евра, толкова е замразеното агнешко тук - внос от Нова Зеландия. Аз за новозеландското агнешко само съм чел, сега му дойде времето и да го опитам.
Агнешкото е бут, следващия Тодоровден (пада се някъде след месец) ще си взема и плешка. 
Предимства
 - готви се на бавен огън - поне 3-4 часа го пекох на 180 градуса, 
покрито с фолио. Стана като мозък, крехко и ароматно.
Голям
 недостатък -. сложих много вода, която така и не извря (а и как да 
изври, след като се пече под фолио?!) и подправката. Значи това за 
подправката много ме е яд, аз си купих от България специална подправка 
за агнешко - нищо не струва, а имам цели 3 пакета от нея.
И понеже беше Тодоровден Големия Джим се включи с една бутилка "Джони", само че на нея дори до средата не стигнахме.
Т
Няма коментари:
Публикуване на коментар
За Бога, братя, коментирайте!