01 ноември 2015

Кой посочва престъпниците?

Неделя сутрин (но не като тази), закуска със семейството; Симеончо е депортиран при баба, аз закусвам на крак, че гуми трябва да сменям, Катя храни Вързопчето. Пуснали сме телевизора, върви бТВ и неделния сутрешен блок.
В един момент в студиото се появят Александър Дойнов и Манол Глишев, да си говорят с водещата за българската интелигенция.
Що точно тия двамата, каква точно интелигенция са, не можах да разбера (аз и не гледах до края). Александър Дойнов поне го знам от времето, когато се моташе в продукциите на Иван и Андрей и се правеше на идиот, обаче к`ъв е тоя Манол Глишев?
А, бил едно от лицата на Протеста (добре, че е водещата, да ме светне)!
Та тоя, въпросният брадясал тип ни в клин, ни в ръкав, като му дадоха думата едно от първите неща, които направи бе да обяви Волен Сидеров за престъпник (малко след 3:40).
Той, че Волен е тъпанар и идиот и че е не за съд, а за бой - това едно на ръка.
Но за съжаление сме правова държава и дали някой е престъпник или не, това го решава именно съдът, и само и единствено съдът.
А не някакви брадясали улични гаулайтерчета и медийни геройчета.
Но понеже брадясалият шушляк е едно от лицата на Протеста с главно П, на него му е позволено да обявява кой е престъпник и кой не; кое е правилно и кое не, кое е добро и кое не. 
Кое е черно и кое бяло.
И няма кой да му каже "К`ъв си ти бе, дрисльо, за какъв се мислиш? Като ми пееше за правова и нормална държава, за какво право ми говориш, правото ти да раздаваш присъди и определения ли?"
Въобще, поредното доказателство за това как протестите срещу Орешарски бях един дирижиран цирк и как участниците в тях осребряват участието си по един или друг начин.  
Проблемът е там, че участието на тоя шушляк в окупацията на СУ вече му разрешава да раздава справедливост и да се изказва компетентно. И вече се приема за нормално, няма проблем с това!
А най-лошото е, че тоя е първият и след него идват още много ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!