30 ноември 2015

Сценарият



Цацаров намеква днес, че "Яневагейт" е сценарий, в интерес на определена политическа сила. 
Ама не казва коя е тази сила.
И щял да продължи до промените в Конституцията. Каква е връзката между "Яневагейт" и промените в Конституцията Цацаров също не казва.
Кажи си бе, Сотирчо! Кажи си, като си отворил уста, кажи си. Кажи коя е партията, какво преследва, какви са и интересите, к`во ми говориш общи приказки? Не да разправя Раданчо, че два часа се смял, без да спре, щот` така, се припознал случайно в думите ти.
То голем смех!
Местан онзи ден също говори за сценарий, който обаче имал за цел да постави премиерът Бойко Борисов в зависимост.И той така, завоалирано, витиевато, ма не казва кой, защо, как именно, какво цели, за каква точно зависимост иде реч ... Много се е загрижил Местан за Борисов, то направо да се просълзи човек.
Кажи си бе, Местанче - кажи си и ти. Кажи кой (не Кой?), кажи защо, кажи си, кажи ни, ние сме тъпи, прости, не знаем, не я разбираме голямата политика кажи кой и как мислят лошото на държавата и на Бойко?
Въобще, всички говорят за сценарии, за зависимости, за лоши хора в сянка, но никой не обръща внимание, че на нашия тъпунгер не му е за пръв път, че всеки път той царствено не коментира незаконни работи, че все на него му се случва я подпис да му фалшифицират, я американския посланик да го оприличи на "престъпник в Армани", я да изплува някой запис, дето показва как нашичкия я кара през просото и няма закони, няма конституции, нищо няма за него.
Че ако бяхме бяла държава тия всичките досега да са в затвора.
Ей това е сценарий - и то много тъп.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!