22 април 2016

Петък следобед

Разлики между жените и мъжете:
  1. Избирайки между двама мъже, жената проверява кой е по-лесно да отблъсне. Мъжете в такава ситуация преценяват коя е по-лесна за привличане.
  2. Когато жената разказва на мъжа за своите недостатъци, тя го подготвя за съвместния им живот. Когато за недостатъците си говори мъжът, то той си отваря път за бягство.
  3. Когато жената говори на мъжа за неговите недостатъци, тя се опитва да го промени. Когато мъжът говори на жената за нейните недостатъци, то той се опитва да обясни на себе си, че е направил глупост.
  4. Прелестта на общуването между жената и мъжът е, че тя се опитва елегантно да го вкара в капан. Прелестта на общуването между мъжът и жената, е, че той с усмивка наблюдава това.
  5. Жените на улицата са по-умни от тези в сайтовете за запознанства, защото мълчат. Мъжете на улицата са по-умни от тези в интернет, защото по-рядко демонстрират торса си.
  6. Най-голямата женска подлост е да каже: "Всичко, което направих, го направих заради теб, на мен това не ми беше нужно". Най-голямата мъжка подлост е сдържана забележка: "С тези думи, скъпа, ти унищожи всичко, което си направила".
***********************
Казват, че епилираните женски крака са намек ... Направо си е заповед!
***********************
Напомняне: ако жената е с пола, значи краката и са епилирани, а ако са епилирани, значи ще и е обидно, ако е напразно.
***********************
Женска логика: знам, че не съм права, но вече се обидих

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!