06 април 2016

Дебилите в храма на Темида

http://tsitaty.com/quotes-pictures/tsitaty-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D1%88-%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B9-%D1%88%D0%B5%D1%84-%D0%B5%D1%81%D0%BB%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA-%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B9-%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87-%D0%BF%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-157740.jpg

Що за дебил трябва да бъдеш, за да отсъдиш, че пешеходец, блъснат на пешеходна пътека с 90 км/ч е съпричинител на катастрофа, защото не се бил огледал?!
Аз разбирам да се движиш с 50 и да блъснеш някой, да има мегдан да му се държи сметка огледал ли се е, не е ли, ама да се правиш на гъзар с 90 в града, да пометеш момичето на пешеходна пътека и накрая съда да ти смекчи вината щото тя не се била огледала и ти си изразил съжаление - не знам каква степен на идиотизъм трябва в случая?
Тия съдии, те деца нямат ли, те кои улици ходят, на тях не може ли да им се случи нещо подобно?! Те къде живеят тия, какви са тия закони и какво е това дебилно тълкуване на законите, тия хора къде се учили и как са вземали дипломи?!
И тия дебили вземат по 5 000 лв суха пара заплати, от бюджета, от данъците ни, от моите и вашите пари.
И за какво? Да решат, че прегазеното момиче е трябвало да се огледа на пешеходната пътека и да прецени с каква скорост кара джигитът срещу нея, затова ли? Че те по тая логика утре и радари ще ни задължат да си носим когато пресичаме!
Ей затова хората тъгуват за времената на комунизма - щото тогава лукса да надуеш 90 в града и да убиеш човек директно те тикаше за 10 години в пандиза, па ти върви да обжалваш, ако си нямаш друга работа. И ще ми разправят, че нямало правосъдие тогава - че те за един виц вкарваха в затвора, а какво остава, ако размажеш някого на пешеходна пътека? А седнали сега разни демократи и демократчета, разни политичета за местна консумация да ми обясняват за реформата в правосъдието, там за съдебната система, за съдиите и прокурорите - ето ви реформата бе, идиоти завършени, ето тия да влизат в затвора. Въпросния джигит, ако законът не предвиждда да го осъдим за наглост и дебилизъм, да го осъдим за това, за което можем. Ма съжалявал, ма разкайвал се бил - а жив ли е? 
Май е време за една съдебна реформа тип "Пиночет" или "талибан" - на стадиона, пред зрители - няма да има ма разкайвал се бил, ма чисто му било съдебното минало, ма обещал повече да не прави така, ма много съжалявал!

3 коментара:

 1. Замислям се да коментирам ли или да си трая...не че съм от вторите, но такива неща колко хора ги четат? Масата е забила нос във социалните мрежи и там се млати в гърдите как така и онака ще направят...подписки разни и приказки на вятъра... Колко деца избиха за последните 6 месеца вече ей така, дет се вика акерим!?...И какво стана поради тези убийства!? Колко от убийците си се разхождат както и преди да убият, а гаранция че няма да убият отново - никаква! Време е не да се оглеждат хората на пешеходните пътеки, а да си носят оръжие и така да пресичат...а така ли трябва да бъде!? И това ще е един живот...не Пиночет, не талибан - няма ли кой да спазва закона и идиотизма е в пъти повече от трезвия разум...отиде та се не виде. Извинявам се за черногледството. Този блог ми е от любимите, не чета всичко поради факта, че не всичко е за четене, а тук определено повечето неща са за четене и за мислене...допада ми мисленето на автора, добро място човек да прочете нещо, което си заслужава.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Затова сега тоя, вместо да съжалява извън затвора, може да си го натикат в затвора и да съжалява там.

   Изтриване
 2. Е да, може, ако има правосъдие, а не само лакомия, а и тоя не съжалява за нищо, адвокатът му взима добър хонорар и го е научил какво да приказва...да можех да убивам такива...но не мога.

  ОтговорИзтриване

За Бога, братя, коментирайте!