14 ноември 2011

Близкоизточни забрани

Все се надявам, че Арабската пролет няма да въведе масово шериата и съответно бурките и фереджетата в Близкия Изток. Но дори и да го направи, нека е по този начин.
Специален поздрав към ония нещастници от svejo.net.
Благодарности на ruero.com

5 коментара:

 1. Винаги можеш да коментираш

  ОтговорИзтриване
 2. http://svejo.net/1324245-blogat-na-d-r-watson-lovetsat-na-vrabcheta

  ОтговорИзтриване
 3. Злодейски, и други ти пуснаха Арабския моден тренд в Свежо. Като разбраха, че са ми изтрили моето публикуване, решиха да пуснат и те - Да пробват ще ли го изтрият отново. Дано пак набере популярност и да остане. Doc Watson го пусна. Гледам в публикацията и към Фейса са я препратили. Рекламираме. Разпространяваме. :))))

  ОтговорИзтриване
 4. А, няма нужда, направо го поехте като война. Нека си цензурират на воля, то е въпрос на личен избор. Макар че в случая са го баннали заради поздрава в края, а не заради циците.
  Въпросът не е в циците и голотиите, а в това кое може да се цензурира и кое не. И да не се изживяват като най-великия сайт, щото днес сме там, утре - не. Те зависят от мен, не аз от тях.
  Както и да е, мерси за подкрепата.

  ОтговорИзтриване
 5. То си е за война - правото на свободното слово си заслужава! Аз докладвам ли материалите на другите хора? Ако не е в сферата на моите интереси, просто не ги отварям и чета.

  ОтговорИзтриване

За Бога, братя, коментирайте!