22 февруари 2012

Наше момче

Като активист на ГЕРБ съм залесявал Западния парк и съм боядисвал огради на детски градини. Така вчера Георги Харизанов обясни в какво се е изразявала политическата му дейност. Помагал с логистика и каквото можел на кварталната организация на ГЕРБ.

Нямал висше образование, защото работел "адски много" и не смятал, че дипломата му е нужна. Сбъркал, като казал, че учил през 1998 г. в Датския колеж, тогава всъщност бил полувисшият институт  по маркетинг, търговия и мениджмънт. Не се е дипломирал, сега възстановявал студентските си права.
в-к "24 часа"
Да обобщим информацията от последните дни:
  • Боядисваш оградки, садиш фиданки за правилната партия и накрая ставаш председател на СД на държавна агенция (тоест, нещо като зам.-министър); това ти е политическата активност.
  • Нямаш диплома, не знаеш как се казва учебното заведение, нито от колко години функционира;
  • Имаш съдебно минало - съден и осъден за изнудване, съден за заплаха за убийство, заподозрян за кражба;
  • Имаш минало на мениджър - на 24 години се оказваш търговски директор на частна фирма, без висше образование - каква е тая фирма, дето си събира търговските директори от кол и въже?
  • Имаш "фалшив" профил в sladur.com, който някой ти е направил, за да те злепостави. Вероятно защото си политически много активен или защото си един малък финансов гений?
  • Вероятно имаш малка пишка или си с големи комплекси (а вероятно и двете), и затова много симпатичната Деница Цицелкова те е отрязала, заради което си стигнал до заплаха за убийство.
  • Министърът, на когото си подчинен лично те защитава, като казва, че където отидеш, и финансовите резултати с магическа пръчка се подобряват (така ли мислят тия, чиито 50 000 долара са изчезнали през 2001?). Плащал си заплати, задължения към доставчици и прочие. Странно ми е, министърът за идиоти ли брои - платил си заплати с парите от бюджета; задълженията също. Нали си шеф на държавна агенция, откъде другаде ще ти дойдат парите за заплатите? 
И за всичкото това горе се обясняваш като путка.  Като те питат - имаш ли диплома - нямаш! Съден ли си - съден си; заплашвал ли си с убийство - заплашвал си; имаш ли мотор - нямаш! А снимката в сладур.ком? - то било монтаж, то било фалшификация, ти си от добрите, а другите са от лошите. Все на тебе ли бе, пич? Срещу всичко това е господин министърът, който те хвали, и сам не знае на какво основание.
А бе, Гошо - що те защитават така бе? Толкова ли пък да си наше момче?
Само не разбирам какъв е тоя каръшки късмет на Мирослав Найденов, все на него да му се падат тия без дипломите. Първия път бременната Калинка го лъгала през цялото време, и него, и Бойко, и те като и вярвали, вярвали ... Тоя сега бил някакъв гений на финансите, където влезнел, и парите почвали да валят като из ведро. Не си личало по СВ-то му досега, ама това да му е проблема - България дава път на младите, можещите и кадърните.
Да бе!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!