20 май 2015

Сега вече и И

Юлишка Щенгеле
Забелязал съм, обратната страна на населението е страшно изобретателна.
В последните 20 години непрекъснато и прогресивно се борят за правата си, и колкото повече права получават, толкова повече се борят.
Първо, борбата беше да не им викат педераси* и лесбийки.
После - да ги наричат "гей", от английското "gay", което значело ще си го проверите в речника какво точно значи.
После станаха хора с различна сексуалност.
Най-накрая дойде реда на ЛГБТ-хора, ЛГБТ-общност и ЛГБТ-незнамощекаквоси.
Чета сега, че онзи ден протестирали за пореден път срещу световната несправедливост  и научавам, че вече били не ЛГБТ, а ЛГБТИ, като "И"-то било "интерсексуални". Научавам за съществуването на queer-активистката Юлишка Щенгеле (тая не интерсексуална, ами си е направо нихилсексуална!), която се е посветила на каузата да разобличава двуличността на обществото, вместо да направи по-лесното - да отслабне и да си намери мъж; а движещата сила в горния протест е Лора Новачкова (нихил №2), която се е фрустрирала от факта, че майка и и баща и не искат да се срещнат с приятелката и - лесбийка.
Хомофоби, к`во да ги правиш? Макар че на мен ми е ясно (в смисъл, що е лесбийка, а не що майка и и баща и я игнорират, макар че, като изявен хомофоб и за това си имам обяснение).
Резултат с изображение за lora novachkova
Лора Новачкова
Аз, честно казано, сигурно съм някакъв тотален дебил, след като сланините на Юлишка ме навеждат единствено на мисълта, че тая е по-добре да се скрие някъде. А колкото до протеста за убийството от хомофобски мотиви, не смятам, че едно убийство за 25 години за това, че някой си изглеждал повече или по-малко гей трябва да се разнася като насрани гащи напред-назад. 
Въобще, що за изроди се навъдиха и къде изчезнаха едновремешните обикновени хомосексуалисти? Едната не'ква deutsche schwein, другата нек'во недоразвито безцицесто същество, обаче те не били нек'ви си там две нещастни лесбийки, ами били ЛГБТ-хора, които атакуват обществото с пърформънси и оглавяват протести срещу хомофобията!
Въобще, за това И накрая в ЛГБТИ, имам едно такова неприятно усещане, че е всъщност само началото ... 
_____________________________________
* Много добре знам как се пише.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!