25 май 2016

Невероятната победа!

http://darkroom-cdn.s3.amazonaws.com/2014/07/REU-SOCCER-WORLD_GERMANY.jpg
Така празнуват онези, които имат какво ...
Съдейки по медийното представяне на ЦСКА през последната година, те не играят с някакви аматьорски формации от шкембелии-сервитьори, накуцващи автомонтьори и бивши футболисти на по 40+ в регионалната В група, а редовно разцъкват я с Реал М, я с Барселона, я с Милан, Ювентус или Байерн и тук-таме с някой отбор така, от втора европейска линия като ПСЖ, Порто или Галатасарай.
Всеки мач срещу Сливнишки герой или Чико (Бяга) беше представян най-малкото като полуфинал за КЕШ, всеки гол срещу Германея или Беласица (Петрич) беше като гол във вратата на Байерн или Ювентус, всяка победа с 5:0 над Миньор (Перник) или Вихрен (Сандански) беше като исторически бой над Реал М и Барселона! То не бяха рекорди, то не бяха уникални събития, невиждани и нечувани в досегашната история на футбола. Всеки финт беше срещу Лео Меси, след всеки мач кръста на Кристиано Роналдо беше скъсан, всеки гол беше финален, победен, като на Костадинов срещу французите! Стигна се до там, че евроучастието на Левски и Берое зависеше от ЦСКА (не и от Монтана).
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/04/17/article-0-1D2758B600000578-306_964x521.jpg
... така някои други ...
Като чета за снощната победа на ЦСКА за Купата на страната все едно са играли не срещу последния в А група, а срещу Реал М и Барселона взети заедно, от Монтана са вкарали и резервите на терена, Кокала се е опитал да убие Борис Галчев, а съдията е изгонил петима от ЦСКА още до 10-ата минута и е свирил 5-6 дузпи против тях, па накрая и открит автобус и 2 км тур за овации нощно време из центъра, от Националният стадион до Народното събрание; представям си ако случайно спечелят Шампионската лига или Лига Европа, сигурно открит самолет ще търсят.
И сега всички прасета пак са надигнали зурлички: "Мястото на ЦСКА е в А група", "А група без ЦСКА не е същата", "Липсата на ЦСКА в А група е фатална за българския футбол", какъв колосален подвиг са извършили със спечелването на този трофей и прочие глупости. То така става, играеш цяла година с аматьорите и накрая за награда те вкарват в А група през задния вход. 
http://clubz.bg/ckfinder/userfiles/images/SPORT/cska_BG_cup_winners2016_parade3.jpg
... а така онези, на които им се иска да приличат на големите..
Само че има един проблем, прасета - вие платихте ли си данъците? 9 месеца кой ли не слушахме, кой ли не се изказа по въпроса, ново дружество ли ще правите, сегашния си клуб ли ще оздравявате, с Литекс ли ще се сливате, всякакви варианти бяха, едно нещо не ми стана ясно - къде са парите? Сложихте ли поне онези 11 млн задължения към НАП на масата, поне тях да си платите?
Май не. И няма и да го направите, аз досега не съм видял някой в България доброволно да плаща чужди задължения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!