08 май 2016

Кой ще ни даде пари?



Лелката, дето пита "Кой ще ни даде пари?" вече стана интернет-сензация.
А вчера бТВ  прати журналисти да я интервюират у тях и покани Евгений Михайлов да ги коментира.
Евгений внесе дежурната си доза антикомунизъм, обясни на зрителите какви бетонни мозъци са комунистите, как и днес социалистите искат власт само и само да могат да убиват и грабят безнаказано и т.н., дежурни аргументи. Разказа как обикаляли страната с 39-те гладуващи депутати от СДС, все едно апостолите на Априлското въстание, как ги плюели и обиждали комунистите, какви бетонни мозъци и чугунени глави са (комунистите) и как привържениците на БСП още не можели да разберат, че комунизмът свърши и днес живеем по-добре от преди.
Спомена за Лукановата зима и за Виденовата зима.
За Костовата приватизация, за активите за милиони (да не кажа милиарди), продадени на безценица, на наши хора, на РМД-та, срещу компенсаторни бонове или за 1 долар нищо не спомена. А беше част от онова управление, на Костов, беше заместник-председател на СДС. Преходът в България се провали благодарение на политическия ни елит и Евгейний Михайлов беше част от този елит в определен период, така че най-малко той има право да раздава определения за каквото и да било.
За сметка на това се изказа за привържениците на БСП, които ги оплювали и освирквали и били агресивни. Аз, честно казано, агресия във видеото не виждам, това че някой го е нарекъл "предател" или "родоотстъпник" не ми се вижда особено агресивно. Агресивно би било да го бяха набили поне веднъж, тогава по-щеше да има основание да се оплаква или да анализира какви орки са комунягите. Този му посегнал към камерата, онзи му се изплюл в суратя, те седесарчетата си бяха същата категория, не са ходили на митиниги с фрак и цилиндър и са пили чай at five o'clock преди това.
Друго ми е в главата.
Лелката правилно пита "Кой ще ни даде пари?", тя 4 деца има, иска да ги изучи. 
Гената първо е назад с децата, второ - той нейните проблеми ги няма, щото тук далаверка с филмовия център, там пробутва дъщеричката по заобиколен начин в елитни учебни заведения, лесна е неговата. Той се уреди през годините, устрои се, лесно е сега да разправяш какъв рахат е демокрацията и колко кофти нещо е комунизмът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!