29 август 2016

Времето, което нямаме

http://skandalno.net/wp-content/uploads/2013/08/boiko-borisov.jpg
 На вниманието на всички дебили, които гласуват за ГЕРБ:
"От идването си на власт през 2009 година Бойко Борисов имаше на разположение седем години, за да приведе в ред държавата си“, коментира в събота германският дипломат Клаус Шрамайер пред “Дойче веле“ по повод коментарите на българския премиер за надвисналата заплаха от бежанската криза. “Сега (Борисов) щеше да разполага с армия, която да заслужава това име, с правосъдие, което не се поддава на външни влияния, с икономика, която да му осигурява необходимите данъци, както и с уважение, каквото едва ли би имал друг премиер на Балканите. Ако всичко това се беше случило, нямаше да е необходимо сега да изпада в унизителната поза на молител"
Аз повече нямам какво да добавя, 7 години на тоя тъпанар са му виновни комунистите, Доган, Орешарски, Русия, Турция, гравитацията и международното положение, марсианците. Аз от повече от 7 години повтарям, че тоя дебил и за пазач на паркинг не става, ние държавата сме му поверили, ама кой да ме чуе?
Германците са търпеливи и възпитани хора, и въпреки дебилното обяснение за Цецо, дето ходел с един багер да копае трупове очевидно и на тях вече им е писнало от тъпанарщините на нашия Гаспачо.
Така че, дебили с дебилите, по-добре следващия път си останете вкъщи, когато има избори. 7 години време изгубихме заради вас, нямаме повече от това време, дето не е пари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!