31 август 2016

Той разбира от много неща

Киро Гела или Киро Зализания, оказва се, разбира от много неща.
Киро Гела разбира от справедливост и правосъдие, Киро Гела разбира от футбол (разбира се),от колко отбора трябва да бъде А група, каква да конкуренцията на Лудогорец, че вече му е тесен родния шампионат, Киро Гела разбира от национални отбори, кое е полезно и кое не за нашия национален отбор, въпреки че от прословутата му школа в Разград още не е излязъл един кадър, който да се наложи някъде, дори и в родния му Лудогорец. Имаше там някъде Керчев, ма него го вадеха в 5-тата минута.
Киро Гела разбира и от медии, за него медиите или са олигофрени, които не искат да видят как лично финансовият министър къса билетчетата на мача, или са слуги и пишат поръчкови статии, които не отговарят на истината.
Киро Гела, оказа се, разбира и от международни отношения и дипломация, след като си позволява да критикува граничарите на друга държава за това, че си изпълняват задълженията, вместо да козируват на успешния бизнесмен от Балканите. Вероятно в Чехия не е прието тамошният министър-председател да рита топка с най-успешния бизнесмен в страната и да яде печено теле на центъра на стадиона с него.
Въобще, Киро Гела много вещ в нещата или поне създава такова впечатление.
За хората, които четат между редовете обаче, Киро Гела е собственик на завод "Балкан" в Ловеч. Да сте виждали някой в последните 20 години да кара ловешки велосипед? Киро Гела е собственик и на "Балканкар Средец". Сега на мястото на завода теренът е разчистен и очаква строителството на поредния мол. Да сте чули да изнасяме кари в последните години? Киро Гела е собственик и на БМФ, но както се оказва, напоследък флотът е в състояние на стопанска непоносимост, каквото и да означава това. Подочувам, че е свързано със съкращения на хора и рязане на кораби за скрап.
Киро Гела може да разбира от много неща, за такъв крупен икономически капацитет това е нормално. Киро Гела е заразен от болестта на забогателия началник - обикновен квартален тъпанар, който с някоя и друга далаверка е понатрупал пачки и сега решава, че е компетентен по всички въпроси и може да раздава акъл наляво и надясно, щото го има в излишък.
Аз се опитвам да чета между редовете и това, което прочитам, не е онова, което на зализания педераст му се иска да пише.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!