11 септември 2019

Светът на шпионажа

Нещо се активизираха онези служби тия дни.
И нашите, и техните.
Ей така си тече времето, таман се кефихме на победата на Гришо, таман се надявахме да излъжем англичаните на "Уембли", таман се надявахме да получим някой по-читав ресор в Еврокомисията, а то какво се оказа - врагът не спи!
Подли, коварни злодеи тъкмели пъклени планове против мирното ни Отечество! 
И кой, мислите, се оказа в дъното на подлата конспирация?
Естествено, Цветан Василев, Иво Прокопиев и, най-изненадващо, Десислава Иванчева! Че кой друг може да бъде? И за да бъде изненадата пълна, откри се нещо като паралелен център, който се занимавал баш с шпионаж. Докато едните играели на дребно и смятали да свалят правителството и Иван Гешев като кандидат за главен прокурор, вторите направо се хванали за гео-политическата ориентация на страната.
И пак Цветан Василев намесен!
Абе да им се чуди човек на акъла на тия хора! Цветан Василев, откакто фана свет накъмто Белград, вместо да си седи на гъза мирно и тихо и да се надява, че няма да го екстрадират, той седнал да прави комплоти против правителството. И все пари дава, и все финансира, и все неуспешно! На това народа му вика "от пусто в празно", и на Цветан Василев работата му такава - дава пари, Бойко не пада, дава пари, Бойко не пада, бе тоя Цветан Василев то верно се нагуши с нашите пари, ама колко да е откраднал, нямат ли свършване тия пари бе? Па как не му писна да дава пари и резултат никакъв, аз да съм на негово място щях да се откажа още след първия път, дори нямаше да почвам даже!
Па тая Иванчева, тя пък къде е тръгнала, мигар се не вижда, че де що има спецслужби и прокуратури нея следят, нея гледат, няма да се хабят с разни престъпници и мафиоти? Тя толко ли не си научи урока, там мацна я една полицайка по носа и айде, 20 години на топло, та сега малко и се виждат, очевидно, та тръгнала властта да сваля, преврати ще ми прави, па и на клипче се снимала, се едно не може да си прави голи селфита у банята, ми клипче как ще сваля Бойко, демек, вижте ме каква съм над нещата, фризьорка съм била, ей ся да сваля Бойко, на ви фризьорка! 
Па толко се не научиха тия бе, и онези от ТАД Груп, и те искаха да свалят правителството (ама там беше с пръскачките пред Народното събрание), и те така, удобно за разследващите, в чатовете си бяха с имената, споделяха нужната информация в прав текст, да не се затрудняват органите впоследствие, и чатовете им бяха едни такива прости, открити, без кодови думи, всичко си е както си трябва да бъде. Та и Иванчева същата, седи си у тях си в кухнята на масата и вместо да си стяга багажа за Сливен, седнала да разправя на някакъв си Павлик Морозов как ще свали Бойко.
Ама оу ...
Па за русофилите да не говоря, то си е видно от километър, щом са русофили, значи не са от нашите, нема начин, тия са се продали за кило водка и един куфар с рубли, не с долари, а с рубли! Не може да е русофил и да не е шпионин, то това даже и уличните кучета го знаят. И не може да не стои Решетников зад цялата тая работа,  ние Решетников откога си го знаем, а? Гиди гниди русофилски ... Щом се познаваш с Решетников, значи си шпионин! Щом си говорил с него, значи сте обсъждали свалянето на правителството, за какво друго може да си говори човек с Решетников? Щом си бил в Русия, значи си против България в ЕС, значи си за Булзит, искаш България да се присъедини към Евразийския съюз на Путин, с Казахстан и Молдова, иначе кой нормален човек ще отиде в Русия когато Уиз Еър те кара навсякъде в Европа за безпари?
А сега сериозно: тези разкрития, както и всичко останало досега в последните 10, да не кажа и повече, но нека се фокусираме върху последните 10 години, та тези разкрития се обявяват на пресконференции, на които прокуратурата, най-вече в лицето на голямата си звезда Иван Гешев или на падроне Сотир изнася бомбастични данни, подкрепени от мижави доказателства и смешни твърдения. Принципно в белите държави доказателствата се представят в съда, а не по медиите и пресконференциите. А че прокуратурата няма никакви доказателства е ясно като бял ден, само вижте докъде го докараха с ТАД Груп и тогавашния опит за сваляне на правителството. И сегашните няма да издържат, само го попитайте Цацаров, след като русофилите са се хванали да свалят правителството със създаване на партия и телевизия какъв е резултатът от двете неща за толкова време? 
Да видим дали на някой ще му стиска да попита и да видим дали ще има отговор!
Но най-ме дразни, че тия тъпаци вземат заплата от моите данъци да ми разправят разни глупости.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!