01 август 2020

Има ли, няма ли смисъл

Четири месеца - толкова му оставаха на първия кабинет на Борисов до редовните избори. Но понеже никога не е късно да научиш нещо ново, оказа се, че Бойко, въпреки мъжкарския си вид и мачо-поведението е бил много крехка душа и не можел да гледа кръв (или поне с това се оправда) и подаде оставка. То верно, тогава имаше едни съмнения, че ултрасите от някои футболни агитки са му направили услуга, ама това бяха само слухове и съмнения. 
Та тогава, четири месеца преди редовните избори Бойко взе, че хвърли кърпата.
Втория кабинет на Бойко, ако сте забравили как си отиде първия, също не му беше писано да изкара пълен мандат, и там оставката дойде ни в клин, ни в ръкав след президентските избори. Рече Бойко: "Ако не сме първи на първия тур хвърлям оставка", те не бяха първи, той се опита да шикалкави ("Ние сме първи, щото сме партия, Радев го издига инициативен комитет"), ама на втория тур пак беше предпоследен и от нямане къде да ходи, пак хвърли кърпата. Тогава нищо и нямаше та държавата, нямаше опасност да се счупи, нямаше опасност нещо да се обърка и да се разтури съграденото от него.
Сега обаче Бойко не дава оставка защото, виждате ли, щяло да стане много лошо, пък и редовните избори били след няма и 8-9 месеца (XLIV-ото Народно събрание е избрано на 19.04. 2017 г.) и нямало смисъл от оставка.
Няма ли?
Я да видим, какво ще и се счупи на държавата, ако не управлява Борисов?
Я да видим, какво толкова лошо ще стане, ако Борисов подаде оставка?
Има ли, няма ли смисъл от оставката - ти я подай, пък ще видим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!