13 април 2012

Ако беше

АК-101
Ако беше ходил войник, приятелю, щяха да те научат да стреляш. Ако ако се беше понаучил да стреляш, щеше да избереш нещо друго от АК -74. Адски пиклив куршум, от собствен опит знам - лети където му душа иска, само не там, където си го пратил. 
Отделно и BMW-то може и бронирано да е било, длъжен си бил да помислиш малко преди да се правиш на нинджа.
Освен това, в казармата момчетата придобиват малко мъжки черти, така, малко загрубяват. Без да се сърдиш, но тези, дето не сте ходили казарма сте ми малко такива едни ... нещо средно между Бекъм и Кристиано Роналдо - некви такива метросексуални (полухомосексуални). А такива много се ценят в пандиза, разправят хората. 
Май е прав Дясното мъдо, като казва, че е преборил организираната, неорганизираната, дребната и едрата и въобще - всички видове престъпности - след като такъв аджамия като теб и шофьора ти са се цанили за наемни убийци. 
А бе май за всичко ще се окаже виновен Горбачов. Ако си беше седял мирно и тихо в Кремъл, първо още щеше да е Генерален секретар на ЦК на КПСС, СССР още щеше да съществува, казармата у нас нямаше да я махнат и щеше да се научиш да стреляш, но сега ти, гангстерю Иванов, щеше да си работиш тихо в ТКЗС-то на село и щеше да щипеш селските моми по дискотеките и нямаше да се се терзаеш от мисли как може да изстреляш половин пълнител и да не убиеш жертвата си.
Ако беше ходил войник само ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!