17 април 2012

Умри бе, мангал смотан ...



Днес сутринта, ровейки в нета, попадам на следната новина: Азис срещу подкрепата за Стилиян Петров. Е вярно, с две седмици закъснение, ама не ми е първата работа за деня да се информирам какво е казал костинбродския дебелак. С изненада установих, че Гъзис имал дори профил във Великата простотия!
А всъщност, това, което искам да кажа, е следното: 
Умри бе, мангал смотан! Изчезни, скрий се, ходи се гръмни, прасе дебело недоклано. Когато по стадионите на цяла Англия скандират твоето име, когато продават фланелки с твоето име, когато хора от цял свят ти изразяват подкрепа и искат да ти стиснат ръката и да ти кажат "Кураж, ще успееш!", тогава имаш правото да се обаждаш. Стилиян Петров е направил толкова много за името на България, колкото ти и цялата чалгарска пасмина не можете за два живота да съсипете. 

Умри в мъки, простако. Искам и ти да хванеш левкемия, да видиш какво е. Да те питам тогава дали ще се изказваш така.

Прекалено дълго те търпим. Прекалено дълго се занимаваме с твоята лайняна особа - педерас ли си, не си ли педерас, травестит ли си, ще си слагаш ли цици, няма ли да си слагаш цици, книга си бил написал, водещ си тръгнал да ставаш, като Мадона си бил, Бионсе ти дишала праха - изчезни, мършо циганска, изчезни тъпанар смотан и не се появявай повече. Затвори си устата, че смърди на леш и да те няма. 

2 коментара:

  1. Отговори
    1. Със сигурност някой ден ще го направя, но преди това искрено се надявам костинбродския мангал да го влачат с БТР от Враня до ЦУМ и да обесят трупа му на статуята на София.
      А ти, ако се върнеш да прочетеш какво съм ти написал разкажи за тая Йорданка Димитрова от Люлин и нейните цици.

      Изтриване

За Бога, братя, коментирайте!