29 октомври 2012

Под закрилата на ...


  1. Тъпанарят от Банкя видимо не си е научил урока от връщането на бонусите - нещата, уредени със закон са над неговата воля. Иначе го играе пич и раздава справедливост.
  2. Пернишката калинка в ОДП - Варна си има шеф. В краен случай си има и ресорен министър. Ако някой ще я уволнява, вероятно е един от тях двамата.
  3. Като гледам снимката вдясно, поредната калинка в управлението не ще да е много кахърна, че Кръстника е решил да я уволнява.
  4. Не знам кой му прави ПР-а на Борисов и кой му дава акъл за такива работи, но щеше да е по-добре да се посъветва с някого преди да си отваря устата да уволнява Пенчева. Щот` сега влизаме в ситуация "Много искахме да я уволним, така беше редно, но законът я пази, законъ-ъ-ъ-т...". А ако госпожата имаше поне капка достойнство, досега щеше да е направила две неща: да се е извинила за думите си и да е напуснала сама.
  5. Все пак, ако Пожарната толкова пък държи да уволни някого, има цели трима кандидати за целта. Странно, защо останаха встрани от цялата дандания?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!