11 февруари 2013

И певци песни за него пеят...

Меракът на Троянов Боянов да стане един от най-известните хора на планетата не е от вчера. За България и близката околност му бяха достатъчни мазните маанета, в които квичи като недоклано прасе и поддържането на "скандален" имидж. За по-далечните дестинации ще трябва да се потруди обаче.
Всъщност не - преди време, без да иска, разбира се, Гъзис успя да попадне в общественото внимание в Русия. Е, наш Манго се засегна на чест, отговори на руснаците (тук и тук), но гроздето си остана кисело.
И не само - продължи да се вкисва.
За руснаците Гъзис вече е символ на кича, халтурата, евтиното копиране на западните звезди и парадирането с измислена скандалност и неустановена сексуална ориентация. Дори почнаха да си правят явен ташак с него, настрана от Руслан Белый и "Comedy club". Но поне наш`то цигане успя да постигне известност и вече се цитира в песните на руските изпълнители.
Докато у нас обществото се вълнува редно ли е или не "Пайнер" да получава субсидия от еврофондовете (и  дори и BBC го отбеляза) наш Гъзис не си играе на дребно и бележи нови и нови висоти в своята популярност в страната на Пушкин и Достоевски. Пак без да иска, разбира се.
Преди около 2 месеца в Русия избухва конфликт между Тимати и Филип Киркоров по повод някакви руски музикални награди. Двамата си разменят реплики в Туитър като начало, докато най-накрая на Тимати не му писва от дребни заяждания и не изкарва тежката артилерия - песен, специално посветена на Филип Киркоров. Текста си е бая нецензурен, особено репликите на самия Тимати. 

Но!
Именно тук не минава без нашето костинбродско цигане - споменават го и него, и великия му хит "Мразиш", и дори предлагат на Филип да запише албум с Азис.
В этой битве престолов кого-то явно посадят на кол.
Филипп, будь в тренде, уже носи юбки в пол.
Поставь Азиза Мразиша на рабочий стол,
Хотя, стоп! Вольетесь с ним в совместный альбом.
Какво да кажа повече - Азис стана известен в Русия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!