13 март 2013

Прокуратура's Help desk

След месеци на дълги терзания родната прокуратура все пак реши да повдигне обвинение за опита за линчуване над Октай Енимехмедов. По-добре късно, отколкото никога, както са казали старите хора. И то на фона на професионалната слепота, която полази г-н Кокинов веднага след инцидента.
Очевидно в Столична градска прокуратура страдат от подобни професионални изкривявания, след като повдигнатото обвинение е срещу неизвестен (???) извършител и тепърва ще се гледат видеозаписи на опита за линч, за да се се превърне неизвестният извършител в известен.
Тепърва?!
Къде бяхте два месеца бе, пичове? В ютюб излизат поне 20 клипа с това нападение, да не говоря за архив на телевизиите, които предаваха на живо Националната конференция на ДПС (Канал 3 например). Клипчето долу е с дължина 48 секунди и ясно се вижда кой рита и кой се опитва да пази падналия на земята Октай Енимехмедов. Толкова ли нямахте време за 2 месеца да го изгледате?
Списъкът с делегатите на конференцията със сигурност го има в централата на ДПС и най-малкото е да го изискате чрез полицията - да отнеме не повече от 1 ден да го получите. За 15 минути се отсяват мъжете от жените (жени в този клип видимо няма) делегати, 1 седмица да ви отнеме да съберете снимките им и още 2-3 дни максисмум да отсеете зърното от плявата.
И тая работа не можахте да я свършите два месеца?!

На такива хората им викат "клатикурци", ще ме прощават за израза малките деца и бременните госпожици.
Но ... все пак, по-добре късно, отколкото никога.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!