09 март 2013

Педераст, самономиниране и Йоло Денев

Не знам що му трябваше на президента Плевнелиев да си слага тоя таралеж, наречен Обществен съвет в гащите - на демократ ли се  прави, на приятел на народа ли, на нещо по-различно от Стоянов и Първанов ли, не знам, но единственото усещане е от цялата тая работа е, че все по-уверено вървим към онова, което до скоро се наричаше джамахирия. И колкото повече се приближаваме към назначаването на служебното правителство, толкова повече това усещане се засилва.
Никой не е на ясно що за животно е този Обществен съвет - как ще се материализира юридически, откъде-накъде служебното правителство ще трябва да се консултира и съобразява с него, какви правомощия ще има, кой ще го попълни, на какъв принцип, и най-вече: откъде се взе необходимостта от него и що трябва да си усложняваме живота с тази глупост? Никой не знае, никой няма отговори на тези въпроси, но кандидати да го попълнят или поне да дават акъл как да се попълни и с какво да се занимава дал Господ. Големанов, дами и господа: "Една партия може да остане без членове, но без кандидати за министри - никога!". И тук така - Сульо и Пульо пише писма, дава акъл, иска, настоява, обръща внимание ... кръгът на знаещите как ще се оправи България отдавна надхвърли границите на таксиметровите шофьори и фризьорките. А каква хубава поговорка имаме за жабите и гьола!
http://www.vestnikataka.bg/wp-content/uploads/2014/08/97_oko_yolo-denev-cici.jpg
Йоло Денев forever!
То, че всякакви идиоти има, това едно на ръка; че се чудят с какво да си уплътняват времето, това е друго, но досега не се занимаваха с управлението на държавата или поне не с такъв размах. А това сега на нищо не прилича - футболни фенове, надомни работници, инвалиди, военни, репресирани, педераст някакъв там, една сюрия организации и асоцииации и Йоло Денев за капак! Боже мили, колко народ напира да ме спасява и колко много хора знаят какво е добре за мен! Едни искат да връщат военната служба и Строителни войски, друг пък искат конфискация на синдикално имущество, трети се самопредлагат или предлагат видни техни съграждани от ромски произхòд, вероятно единствения в махалата с 8-ми клас. Най-кратък и лаконичен е Йоло Денев, заредил батериите от сблъсъка с украинските цици! Националната аптечна камара (и такива имало!) жертва цели двама магистри-фармацевти за Обществения съвет, но това е капка в морето в сравнение с жертвата на туристическата индустрия, която предлага цели 11 члена на ОС към служебното правителство, до един председатели на отделни туристически организации. Почнах да се замислям, при толкова много туристически организации що сме известни като евтина дестинация на алкохолен туризъм, но отговори ще търсим след изборите, очевидно туристическия бранш е зает да спасява Отечеството. Как точно става ясно от самото писмо: "Групата ще подкрепя експертно служебното правителство и ще защитава нашите интереси". Вашите интереси ...
Ако сте завършили училище преди 2001 г, не се интересувате от футбол и музикални риалити-формати и не сте имали нужда от юридически услуги напоследък, вероятно сте забравили за съществуването на Кристиян Гьошев. Нищо, служебното правителство и общественият му съвет са възможност да си го спомните кой беше. 
Участие в Обществения съвет ли? ... Ей сега, един момент!
И това са само тихите луди! От останалите един пише приказки за силното левче и слабия лев, Движение "Народен юмрук" (WTF!?) прави  ненужна дисекция на Конституцията и излага некои съображения, трета група граждани (май са някои от лидерите на някои от протестиращите) издига искания и същевременно декларира, че няма да участва в Обществения съвет по морални подбуди, Асен Кончев предлага да премахнем парите (кешовите плащания), а някои солови играчи очевидно имат за цел за уморят президентската администрация от смях (тук, тук и тук). 
И още има, не са само тия!
То е така, българите сме силни в приказките, а очевидно имаме и президент, дето уйдисва на акъла на всеки, когато единствената му правилна реакция е като тази на мистър Биин вдясно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!