18 юли 2013

Драски и хрумки


Председателят на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, в чийто тефтер бяха открити записки, които говорят за политически поръчки, заяви, че това са "драсканици и хрумки"
Вероятно наистина е така, поне до доказване на противното.
Вероятно Филипчо наистина не си спомня коя е ИФ. А ако играта загрубее, вероятно ще  получи амнезия и кои са ЦЦ и ББ, бъдете сигурни. И вероятно, поне до доказване на противното, "удар" наистина е събиране на доказателства, а "оправяне" е липса на доказателства. Поне така казва Филипчо, а на него засега нямаме причина да не му вярваме (или поне няма на кого друг да вярваме).
Между другото, абсолютно сигурен съм, че след тази внезапна амнезия единственият въпрос, на когото Филип Златанов ще отговори ясно с "Да! е "Г-н Златанов, вие тъп ли сте?".
И ще бъде прав, повярвайте ми, след като първо, не се е погрижил това тефтерче да не попадне в чужди ръце, и второ - след като не си е измислил система с кодови означения на хората, които записва в него. "Шефът", "Джаба" и "Милиционера" на първо време щяха да му свършат работа. Очевидно в тефтерчето има и доста по-откровени записи, за които все още прокуратурата не съобщава (и за които едва ли ще научим), след като само за 24 часа Искра Пълничката първо не се разпозна зад инициалите ИФ, а след това го удари на чест, морал и оставки
Текстът на демотиватора е доста циничен, но след първата
картинка отговаря напълно на това, дето го дрънка
Филип Златанов.
Ей такива ми ти работи и то само от едно тефтерче. Добре, че кадровата на политика на ГЕРБ залагаше на на не особено грамотни хора, та вероятно проверката на компютъра на Филип Златанов е безпредметна, освен ако родната прокуратура не е любопитна да види в кои порносайтове е киснал шефът на КПУКИ (ебаси заглавието!) в свободното си от установяване на конфликт на интереси време. Макар че, според мен, цялата тая шумотевица е за да се държи Бойко в шах - вече му отстреляха Цецко, сега и Искрето. Както казваше бай Слави: "Всички сме в кюпа - едни вчера, други днес, останалите - утре!".
Не е ли така, народе???

1 коментар:

За Бога, братя, коментирайте!