25 август 2014

Дълбокото гърло

Една история, на която се набодох в един руски сайт. Посветена на оралния секс, по-специално на онази техника, която се нарича "дълбоко гърло" (със или без гълтане). Историята е разделена на две части - мъжката и женската гледна точка. Краят и на двете поне за мен беше очакван, но все пак е забавно.
Дали историята е вярна или по-скоро е измислена, не ме вълнува. Както казват италианците, se non é vero é beme trovato.
И така, версиите:
Мъжката и оригиналната:
Всяка скука, както се казва, можеш винаги да разсееш. Няма значение с какво, важното е заниманието да бъде интересно и вълнуващо, например мин*т. Радостта от завирането на члена ти в женската уста трудно може да се оцени, а ако жената сама се "надене" не члена ти вече е неописуемо. Такава радост ми се падна и на мен тия дни. 
Звъни ми една позната и със страшен глас ме пита:
- Какво ще правиш довечера?
Аз съм свободен човек, необременен с грижи, затова отговорих честно:
- Нищо!
- Тогава ме чакай, аз скоро ще дойда.
- Че защо?
- Трябва да се потренирам в "дълбоко гърло".
И затвори слушалката.
Какво е това "дълбоко гърло" аз, например знаех - не съм вчерашен, порно гледам, ровя в интернет, а и приятелите ми казват, че е хубаво. При това у всичките ми приятели всеки мин*т в живота им е "дълбоко гърло", естествено, че е "заедно с топките" и то така, че жената се забива с "очите в корема" му. Лично аз подобно нещо не съм изпитвал, така че, когато разказваха, обикновено свеждах поглед и завиждах. Разбира се, всичко съм имал, но "заедно с топките" и "очите в корема" не ми се е случвало. Само веднъж една дама едва-едва докосна корема ми с върха на носа си. Зрелището обещаваше да бъде потресаващо.
Аз изтичах за бира, чипс, запасих се с цигари, измих си члена със сапун, намазах го с крем, за да не и стърже в гърлото и зачаках. След около час моята позната дойде. Задъхана и със светещи очи тя започна да ми разказва, че не и се е "получило", че това е "яко" и че и е "нужна практика". Аз, като крайно циничен човек, си сипах бира и чипс, извадих си пипонката и великодушно казах: "Заповядай, практикувай колкото искаш!". Моята позната, виждайки как си пийвам бира и си мезя с чипс, искаше нещо да възрази, но като се размисли, кимна с глава (един вид "майната му"). И преди да почне само добави: "Гледай да не свършиш бързо".
Кимнах с глава, няма да е бързо, няма проблеми. Но в следващата секунда разбрах, че дълбоко съм се заблуждавал. Във всичко. В "дълбокото гърло", в това, че няма да свърша бързо, а бе изобщо във всичко в живота. В момента, в който прекарах с бира поредния чипс моята позната буквално надяна лицето си на члена ми. Даже бих казал ме придърпа. Къде и как и се намести в устата и, не знам, но се намести целият. Напълно. Аз направо замрях. Моята позната също не издаваше признаци на живот. Дори не дишаше. Мисля си, край, проби си мозъка и умря. Седя, гледам я в главата и се плаша все по-силно. Какво да правя, мамка му? Въобще не диша! Протегнах се към ръката и да и напипам пулса и в този момент ...!
Тя като си свали лицето от члена ми и като ЗАДИША! Аз заради такива моменти вече не гледам филми на ужасите, защото от изненада може да се изпуснеш, а това ми се случва в реалния живот, че и в такъв нервен момент. Аз от уплаха можах едва да пийна глътка бира. За да се успокоя. А тя ДИША! Едва преглътнах бирата, а тя отново - раз - и члена до края. Все едно, мамка и, под вода се гмурка. От изненада се задавих, а бирата ми потече през носа. Закашлях се, задавих се. Докато кашлях, едва не свърших, с члена ми в устата на дамата. А тя ме помоли да свършвам бързо. Седя си, едва си сдържам кашлицата, очите ми се насълзиха, от носа ми текат сополи и бира, стискам зъби, червя се, а тя отново го извади и отново пое въздух. След това ме погледна, опули очи, гледа ме, а аз едва-едва се изкашлях и свърших. Когато се върнах от банята, тя ми каза, че е може да повярва в какво превръща мъжете "дълбокото гърло".

Женската или как беше в действителност:
Реших да се поупражнявам в свирка с гълтане, че се чувствах някак си непълноценна; гледам порно, лелките там гълтат - мъжете се кефят, направо ми се прииска да се превърна във феята на минета. Попрочетох малко теория по форумите, как там трябва правилно да се гълта, как трябва да се диша и се замислих ... Къде мога да намеря тренажор на живо, да си тренирам гълтането? Мислено превъртях моите познати и си спомних един - по моите сметки неговият не беше много голям, в краен случай няма да се задавя. Звъня му:
- Здравей, как си? Слушай, нужен си ми като мъж.
А той там нещо изсумтя и пита:
- Какво трябва да ти поправя?
- Не, трябва да се упражнявам в "дълбоко гърло" - усещам го как онемя на другия край на жицата, но все пак ми разреши да дойда.
Аз взех такси, отивам у тях; той отваря вратата, аз набързо му разказвам защо ми трябва да се упражнявам и му казвам: "давай по-бързо, бързам и нямам време за губене". А той, гадината, бира си купил, чипс ... телезрител абсолютен. Добре, че без пуканки минахме, сигурно щеше по главата ми да ги рони. Опъна се в креслото, свали си панталоните, извади си го ... хмммм ... е, не беше голям, разбира се, но пък имаше плюс, нямаше да се задавя. Но как се лъжех, как се лъжех - тази гадина си го беше намазала с някакъв изветрял смрадлив крем, но аз съм смело момиче, не ме е страх от трудностите. Припомних си теорията, поемам го целия, до края, и направо умирам от вкуса на стария крем, като при това си мисля: "Не трябваше да го моля да не свършва бързо!". Е как да се упражнявам, добре, че не си го беше намазал с тигрова мас, задържах си дъха и му броя косъмчетата по корема.
До петдесет стигнах и усещам, ще повърна. Сами пробвайте - гърлото ми беше пълно с гранясал крем. Извадих го и го гледам в очите. Леко укорително. А той биричка си пийва, все едно нищо не е станало, един вид, не от неговия мирише на старо и нафталин. И тук се замислих, а може би аз нещо съм ... В смисъл, да му го захапя и после нека си живее с нахапаното пишле. Но ми стана жал за него, помислих си, така и не му е пораснал, сега и да го отхапя, като инвалид ще живее. В общи линии, съжалих го и отново се надянах на члена му. А той отново се закашля, потекоха му сополите, почервеня и се задъха, все едно ще ражда, а после замря. Аз се уплаших не на шега, мисля си - ако тоя сега и пръдне, край с мен. Определено ще се задуша.
Мисля си, какво да правя? И тук си спомних, че моят познат е податлив на внушение и него постоянно го облъчват разни хипнотизатори. Накратко, започнах да му внушавам: "Свършвай, гадино!" и за усилване на ефекта го погледнах в право в очите, с укор. Свърши. Така, с миризмата на нафталин, и отиде в банята. Даже и благодаря не каза, аз също нищо не му казах, само промърморих на излизане:
- Аз съм шокирана, аз при теб като човек идвам, а ти едва не се насра от "дълбокото" ми гърло, скункс такъв, нафталинов!
Но той май не ме чу...

Неизвестен автор

2 коментара:

  1. " ... проби си мозъка и умря" :D Мъжка му работа!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Превода е като жената, ако е хубав, не е верен, а ако е верен ...
      Пък и ти от цялата история баш за това ли се закачи?

      Изтриване

За Бога, братя, коментирайте!