28 април 2015

Мерки и теглилки



Най-редовно, като се случи нещо необичайно в България, и като се окопитим, и тръгваме да вземаме мерки това да не се повтори.
Задължително!
Е например, откриха Милен Добрев мъртъв в апартамента му, изчакахме да видим какво му е, а то било стероиди май, и - бам! - всички анаболи под регистър, все едно всеки втори на улицата си е забъркал нещо в шейкъра и в "Пирогов" през ден карат разни билдерчета на промивки. Регистър трябва, да се знае, кой купува, кой продава, кой пие, кой плаща. Има-няма 1-2 случая на 10 години някой да е умрял от анаболи, но регистър си трябва, не може да мрем като мухи от анаболи.
Сега се появи тая акушерка и пребитото от нея бебенце и изведнъж `секви идиоти изпълзяха и се почна - едни изведнъж си спомниха, как и те като са раждали незнамк`во си там било станало, лекарката ги погледнала на криво, пък акушерката, пък не знам още какво си, други решиха подписки и петиции да правят да си държат бебета при тях, щото така било в другите страни, трети нещо май за психотест на акушерките заговориха.
И както можете да се сетите, всичко ще си остане само с говоренето. То, ако нещо се променяше у нас, щяха да се определят правила и да пратят полицай да следи дали се спазват. За съжаление обаче родният мъдрец е измислил поговорката за каруцата и пътищата, а ние сме царе да ходим по тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!