19 февруари 2016

Петък следобед

Разлики между жените и мъжете:
  1. Ако мъжът "има", жената "има предвид";
  2. За да се влюби мъжът е необходимо време. За да се влюби жената, тя трябва да почувства изтичащото време.
  3. Мъжът изучава всичко, което му попадне в ръцете - включително и жената. Жената използва всичко, което и е попаднало под краката - включително и мъжът.
  4. Ако жената изглежда глупава, то тя най-вероятно е глупава. Ако жената изглежда умна, значи работи върху даден мъж. Ако мъжът изглежда глупаво, то значи над него работи умна жена. А ако мъжът изглежда умен, то значи над него работи много умна жена!
  5. Мъжът - това е инструмент за предаване на сексуални потребности от една жена на друга. Жените са инструмент за предаване на сексуални навици между мъжете.
*******************
Ядосали са ви в банката? 
Лесно можете да си отмъстите.
Отидете във въпросната банка и наемете сейф за една година (налага се да се бръкнете). Още по-добре е да викнете със себе си двама-трима приятели за да наемете няколко сейфа. Купувате замразена риба (най-добре с вътрешностите) и я слагате в сейфа. Той е достатъчно херметичен и няма да протече. По условията на договора банката не може да открие сейфа ви в течение на срока за наем. Още повече, да се определи точно източника на вонята е по-трудно, ако сейфовете са няколко (затова са приятелите, сейфовете да са на различни места). След година можете да изпратите писмен отказ от договора, ако сте удовлетворени. Лично да ходите в банката няма нужда.
Казват, че е италиански метод и е пробван в действителност.
*******************
.- Мамо, мамо, виждала ли си ми костенурката?
- На двора с батко ти е, чупят орехи.
*******************
Като не ти върви, значи не ти върви ... Той имаше разстройство, намери химическа тоалетна, но го застигна смерч ... 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!