07 февруари 2016

London, UK!

Трети ден гледам насирането на Бойко в Лондон - избрано тук, пълен запис - тук, а женицата за Южен поток - тук. Бе нещо не му се получи като с българите в Ню Йорк преди години, дето им носи луканка и баница.
Тия в Лондон го питат кога ще стигнем румънците в борбата с корупцията, той им пее за усвояването на еврофондовете. Те го питат за "Шпигел" и Пеевски, той им отговаря за приходите от контрабандата. Те го питат що си теглил кредит, след като толкова си вдигнал приходите, той ...
А за какво друго да им отговаря?
То е много кофти да се срещаш с хора, които и са много по-умни от тебе, и по-добре са се реализирали в живота си, които са се преборили за местата си в конкуренцията на местните, на емигрантите от колониите и на останалите емигранти от Източна Европа, и които отгоре на всичко всеки ден трябва да работят така, че да не ги смятат за някакви балкански паразити, които само дебнат да източат социалните фондове на Нейно Величество. 
И какво ще обясняваш на такива хора, там за дядо ти и комунистите ли? Или че е по-добре да си овчар, отколкото IT-специалист? На студенти в Оксфорд и Кеймбридж?
Естествено, впоследствие се оказа, че на Борисов за пореден път му е бил направен номер, капан било, че пак комунистите, разбираш ли, и учебниците на КГБ (интересно, къде ги е чела тия учебници въпросната Арнаудова?), партийни групи, партийният секретар на БСП Лондон ("Омска, Томска и Вашингтонска област"). Като с Румяна Желева навремето, на която пак комунистите и ДПС спретнаха номер, иначе тя жената се беше утепала за еврокомисар!
Май Лондон ще се окаже за Бокича онова, което се оказа Враца за Тодор Живков!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!