24 април 2016

Паркиране 80 lvl

За да стигнете 80-то ниво при паркиране е необходимо да можете следното:
1. Овладейте спирането тип "Арабин в пустиня".
На този дебил се натъкнах днес, докато сменях гумите на колата. 
Някои хора или са си намерили шофьорските книжки на пътя, или са ги получили в някоя от ония държави, в които на изпита е необходимо единствено да се закълнеш пред Корана, че можеш да караш кола.
2. Пласирайте се върху велосипедната пътека.
3. Бонус за ниво ако успеете да направите обратен завой през двойната непрекъсната
линия.
Като бонус към сниманите от мен нарушения ще ви кажа, че овцата, която караше колата излезе от цветарницата, качи се в колата и обърна и направи обратен завой въпреки двойната непрекъсната. Отделно, на около 200 м преди цветарницата има знак за забранено спиране и знак за велосипедната пътека.
Ма те тия знаци не важат за мерцедесите, особено за тези втора ръка.
Абсолютно сериозно, такива дебили трябва да се застрелват на място. Само като го видиш как се е паркирал и ти е ясно и как кара.

4 коментара:

  1. Ммммм, ами то....я да не коментирам, че ще настъпи пак сериозно мъльчание.Каквото си дробим това и сърбаме...аз от месеци насам чакам да видя жив полицай някъде по пътищата(в пешеходна зона), е да, ама не...и така всеки ще и прави каквото знае или не знае...млъквам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Секви дебили се навъдиха по пътищата и си мислят, че като е дал 10 000 лв за мерцедес втора ръка трябва да си ги избие с наглост.
      Историята за черния джиб с предимството се повтаря

      Изтриване
  2. Пък аз си мислех, че не мога да паркирам ... :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абе паркирай веднъж така в Холандия, няма да усетиш кога ще ти цъфне полицай на вратата, те там местните ги викат, а полицаите идват.

      Изтриване

За Бога, братя, коментирайте!